Klädesvägen 38

Klädesvägen 38

Slutpris

3 850 000 kr


Brommaplan— Bromma— Stockholm

Klädesvägen 38


Slutpris
3 850 000 kr

Brommaplan— Bromma— Stockholm

VÄLPLANERAD TREA MED HÖG GENOMGÅENDE STANDARD OCH STOR BALKONG!

- Öppen och social planlösning
- Stora fönsterpartier med utsikt över trädtopparna
- Stor inglasad balkong
- Swimmingpool i föreningen
- 79 garageplatser under gården samt 47 p-platser utomhus
- Förening som äger marken
- Gångavstånd till både tunnelbana och buss

Välkommen till denna ljusa och välplanerade trea på Klädesvägen 38. Till höjdpunkterna finns en stor inglasad balkong med plats för balkongmöbler samt växtlighet. Bostaden erbjuder en genomgående, social planlösning mellan kök och vardagsrum. Tack vare de stora fönsterpartierna och fönster i två väderstreck så skapas här ett fantastiskt ljusinsläpp och bostaden upplevs otroligt luftig och hemtrevlig!

I lägenheten finns även två rymliga sovrum, badrummet är helkaklat och utrustat med dusch och kombinerad tvättmaskin & torktumlare. Utmärkta förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober, klädkammare samt ett stort tillhörande källarförråd. Den här bostaden vill ni inte missa!

Lägenheten tillhör Brf Bromma Tracks, en välskött förening som äger marken. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykel - och barnvagnsförråd, grovsoprum, gemensam innergård med pool, solterrass samt en gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter. För de bilburna finns 79 garageplatser under gården samt 47 p-platser utomhus för medlemmarna att hyra.

Bostaden befinner sig ett stenkast ifrån Brommaplan som erbjuder ett rikligt utbud av kommunikationer och service. Här har du tunnelbanans gröna linje som snabbt och enkelt tar dig till Stockholms City, flera busslinjer samt flygbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. I direkt närliggande service finner du här restauranger, matvarubutiker, systembolag, gym, café, vårdcentral och tandvård. De som bor här uppskattar även den grönskande naturen med möjlighet till välbefinnande promenader och löpspår i exempelvis Judarskogens naturreservat eller runt Lillsjön.

Kontakta mig för mer information!
Hälsningar Emma Bogren 073-3668170
Mäklarhuset Bromma


Boarea
72 kvm
Avgift
5 508 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 9 (Hiss finns)
Såld
2023-06-22

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Klädesvägen såldes av oss 2023-06-22. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Klädesvägen.

Boka värdering

Emma Bogren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.