Kratsbodavägen 50 A

Kratsbodavägen 50 A

Slutpris

3 500 000 kr


Mariehäll— Bromma— Stockholm

Kratsbodavägen 50 A


Slutpris
3 500 000 kr

Mariehäll— Bromma— Stockholm

Ljus hörntvåa med stor solig balkong, belägen i förening som äger marken, nära Sumpan!

Varmt välkomna till trivsamma Kratsbodavägen och denna välplanerade tvårummare som har mycket att bjuda på! Bland bostadens många höjdpunkter finns en stor och solig balkong i västerläge som sträcker sig längs hela bostadens långsida, ett lyxigt kök från Ballingslöv med maskinpark från märket Smeg, ett stort, öppet och ljust vardagsrum med fönsterpartier från golv till tak. Vidare finns ett badrum med sann hotellkänsla.

BRf The Bronze är en stabil förening som äger marken, amorterar årligen på sina lån (årsredovisning 2021). Gemensamma utrymmen som medlemmarna har tillgång till är gemensam takterrass, cykelparkering, barnvagnsrum i varje trapphus samt gemensamt soprum för sortering. Varmgarage finns i fastighetens källarplan med 22 st platser och 5 uteparkeringsplatser. Medlemmar i föreningen har även tillgång till två hyrbilar som bokas via M. Föreningen har även lånecyklar till förfogande.

I Mariehäll bor du nära till det mesta man kan önska sig. Här bor du med en perfekt kombination av Mariehälls fina natur med Bällstaån och parker, men samtidigt mycket kort gångavstånd till Sundbyberg och dess rika utbud av restauranger, butiker och välkända kommunikationsmedel.


Boarea
50 kvm
Avgift
3 075 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-06-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.