Margretelundsvägen 80, vån 3

Margretelundsvägen 80, vån 3

Slutpris

5 200 000 kr


Traneberg— Bromma— Stockholm

Margretelundsvägen 80, vån 3


Slutpris
5 200 000 kr

Traneberg— Bromma— Stockholm

GENOMGÅENDE RENOVERAD 3:A I STABIL FÖRENING I POPULÄRA TRANEBERG!

- HÖGT UPP I HUSET
- BALKONG I SOLIGT LÄGE
- VÄLPLANERAD OCH SMAKFULL
- STABIL FÖRENING SOM ÄGER MARKEN
- VARMGARAGE FINNS TILLGÄNGLIG

Nu finns möjlighet att förvärva den här välplanerade och mycket trevliga 3:a med underbar balkong i soligt läge! Varmt välkomna till Margretelundsvägen 80 och denna inbjudande lägenhet med ett svårslaget läge på attraktiv adress i en stabil & välmående förening. Belägen i lummigt läge och grönskan precis utanför fönsterna!

Här erbjuds en genomgående smakfullt renoverad bostad som har allt man kan tänkas önska och lite därtill. Lägenheten genomsyras av en härlig känsla och är en väldigt social lägenhet som passar bra för såväl paret som den lilla familjen.

Här bor ni i en underbar, rofylld omgivning med omedelbar närhet till Mälaren med två närbelägna bryggor. Runt knuten finns flertalet badplatser, promenad- och motionsspår samt båtklubb! Här bor ni även med närhet till Alviks torg med tunnelbana, tvärbana, bussar och all tänkbar närservice. För den som gillar att träna finns det närhet till padelbanor både inomhus och utomhus samt flera trevliga utegym (Lillsjön, Stora Mossen, Tranebergsparken).

Vidare är Brf Nipfjället 10 en stor och stabil förening med god ekonomi. Inga planerade avgiftshöjningar i en väl underhållen fastighet. Föreningen har 17 hyresrätter kvar vilket är en fantastisk dold tillgång. De äger ett varmgarage samt äger marken. Föreningen har ett gästlägenhet som medlemmarna kan hyra,

Välkommen att kontakta mig för mer information!
Mvh Emma Bogren 073-366 81 70


Boarea
74 kvm
Avgift
3 612 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-08-11

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Margretelundsvägen såldes av oss 2023-08-11. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Margretelundsvägen.

Boka värdering

Emma Bogren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.