Margretelundsvägen 26

Margretelundsvägen 26


Traneberg— Bromma— Stockholm

Margretelundsvägen 26Traneberg— Bromma— Stockholm

Underbar 2rok med fungerande öppen spis! Möjlig 3rok!

- Gavelläge
- Fungerande öppen spis
- Möjlig 3rok, se alternativ planritning!
- Gott om förvaring
- Genomgående plankgolv i ek
- Ekonomiskt stabil förening med samtliga stora renoveringar gjorda
- Nytt kök och badrum från 2015

I centrala Traneberg, inrymd i en charmig funkisfastighet från 1938, presenteras denna fullständigt renoverade hörnlägenhet på 55 kvadratmeter med en öppen spis. Genomgående i lägenheten finns gedigna materialval och massiva plankgolv i ek, vilket ger en rustik atmosfär. Den murade öppna spisen och det generösa ljusinsläppet från det stora gavelfönstret i sydväst bidrar till hemmets karaktär. Här återfinns vackra originaldetaljer såsom förnicklade fönsterbeslag och eleganta fönsterbänkar i sten.

Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, samt har utfört flera betydande renoveringar, inklusive fasadrenovering, dränering, takbyte och stambyte. Lägenheten sträcker sig över två rum och kök. Boendet är i genomgående utmärkt skick med alla ytskikt renoverade, inklusive det nya köket från 2015 och det stilrena badrummet med enhetlig kakel och klinker från samma år.

Området kännetecknas av närheten till grönska och Mälarens vatten, endast en bro från stadens pulserande centrum. Traneberg erbjuder även motionsspår, promenadstråk och en småbåtshamn. På bara några minuters promenad når man Alvik, där det finns restauranger, matbutiker och utmärkta kommunikationsmöjligheter med tvärbana, tunnelbana och busshållplats. Detta boende uppskattas av många för sin lugna grönska och samtidiga närhet till stadslivet.


Boarea
55 kvm
Avgift
3 906 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3
Såld
2024-01-31

Mäklarhuset Bromma

Denna lägenhet på Margretelundsvägen såldes av oss 2024-01-31. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Margretelundsvägen.

Boka värdering
Tobias Willhardt
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad