Pelle Svanslös Gata 1, 2 tr

Pelle Svanslös Gata 1, 2 tr

Slutpris

4 550 000 kr


Annedal— Stockholm

Pelle Svanslös Gata 1, 2 tr


Slutpris
4 550 000 kr

Annedal— Stockholm

Optimalt planerad trerummare intill Bällstaån

- Stilrena materialval
- Möjlig 4a!
- Stabil BRF med välskött ekonomi
- Halvt inglasad balkong mot grönskande gård
- Bällstaån utanför dörren och kort gångavstånd till Sundbyberg
- Familjevänligt område med närhet till förskolor, skolor och grönområden.

Varmt välkommen till denna underbara trerummare (möjlig fyra) som har mycket att erbjuda. Till höjdpunkterna finns en underbar halvt inglasad balkong med eftermiddags- och kvällssol samt en underbar utsikt mot Bällstaån, ett stort och lättmöblerat vardagsrum med braskamin och en halvöppen planlösning mot det välutrustade köket med matplats, två (möjlighet till tre) ordentliga sovrum samt en stor klädkammare. Tack vare den genomgående planlösningen, stora fönsterpartier och den generösa takhöjden så upplevs denna bostad både ljus och rymlig.

BRF Strandlycka är en skötsam och lågt belånad bostadsrättförening som amorterar regelbundet på sina lån. Gemensamma utrymmen som medlemmarna har tillgång till är cykel- och barnvagnsrum i entréplan. Utöver detta kan medlemmar ställa sig i kö för parkeringsplatser och garageplatser. Föreningen har individuell mätning av hushållsel och varmvatten, där kostnaden för den faktiska förbrukningen debiteras tillsammans med månadsavgiften (var tredje månad). Föreningen har även en kollektiv bostadsrättsförsäkring via Trygg-Hansa som betalas av föreningen.

På Pelle Svanslös gata har du närhet till det bästa som Annedal har att erbjuda. Området är lugnt och mycket familjeorienterat med flertalet skolor och förskolor i närheten. Här har du även Bällstaån som granne, med underbara promenadstråk som leder mot Sundbyberg och sedan Stockholm C. Sundbyberg är några få minuters promenad bort och har ett rikt utbud av restauranger, butiker och kända kommunikationsmedel.

Denna bostad vill ni inte missa! Kontakta ansvarig mäklare Mathias redan nu vid intresse och frågor.


Boarea
81 kvm
Avgift
4 454 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2021-09-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.