Registervägen 24

Registervägen 24

Slutpris

2 500 000 kr


Abrahamsberg— Bromma— Stockholm

Registervägen 24


Slutpris
2 500 000 kr

Abrahamsberg— Bromma— Stockholm

CHARMIG TVÅA MED LÅG AVGIFT I LÅGT BELÅNAD FÖRENING!

- Låg belåning på 618 kr/kvm!
- Ljus och genomgående lägenhet
- Optimal kommunikation med tunnelbanan inom kort gångavstånd
- Välskött förening som har 2 st hyreslokaler
- Balkong i söderläge

Varmt välkomna till Registervägen 24 och denna ljusa och välplanerade tvåa i populära Abrahamsberg. Här erbjuds en lägenhet som passar perfekt för både paret såväl som ensamhushållet. Lägenheten består av ett stort vardagsrum med gott om plats och en social och öppen känsla samt med anslutande mysig balkong i soligt söderläge. Balkongen blir ett naturligt extrarum att använda under sommarmånaderna. Vidare har man ett trevligt kök med gott om förvaring och bänkytor samt diskmaskin. Sovrummet är generöst och rymmer både dubbelsäng och plats för garderobsmöbel. Stambytt badrum med industriglasvägg. Bostaden präglas av en god takhöjd, vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier mot två vädersträck, välbevarade originalgolv och en yteffektiv planlösning som gör att denna bostad upplevs stor för sina kvadratmeter. Till bostaden finns även ett tillhörande källarförråd. Säkerhetsdörr och 3-glasfönster ger ett tyst och tryggt boende.

Brf Diariet 5 är en trygg och stabil förening med extremt låg belåning om 618 kr/kvm och låga avgifter. Som medlem finns ett antal parkeringsplatser att hyra genom föreningen och möjlighet finns även att stå med gatuparkering för 300 kr/mån. Optimal kommunikation med tunnelbanan inom kort gångavstånd, gröna linjen som tar er in till Stockholm city på ca 15 min. Ett extremt attraktivt, lugnt och behagligt boende med bekväm närhet till allt man behöver och kan önska sig, så som mataffärer, bagerier, gym, restauranger såväl som natur vid närliggande Lillsjön.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
40 kvm
Avgift
2 054 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2023-09-18

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Registervägen såldes av oss 2023-09-18. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Registervägen.

Boka värdering

Tim Prasertsri

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.