Stångjärnsvägen 6

Stångjärnsvägen 6

Slutpris

2 525 000 kr


Johannesfred— Bromma— Stockholm

Stångjärnsvägen 6


Slutpris
2 525 000 kr

Johannesfred— Bromma— Stockholm

Renoverad tvåa med öppen planlösning!

- Öppen och social planlösning
- Modernt och stilfullt renoverad (2019)
- Två tillhörande förråd!
- BRF har hyresrätter kvar samt lokal

Välkommen till en stilfullt renoverad lägenhet på populära Stångjärnsvägen!

Bostaden helrenoverades 2019 (exklusive våtrum), med en välplanerade rum, stilrent kök, öppen planlösning och härligt ett ljusinsläpp. Med den sociala planlösningen blir kök och vardagsrum naturligt lägenhetens samlingspunkt. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, inbyggd diskmaskin och mikrovågsugn, samt har vacker bänkskiva i trä. Köksön ger gott om förvaring och arbetsyta, och kan även användas som matbord.

Vidare har man ett vackert ljusinsläpp från två fönsterpartier i fil som skapar rymd och ljus genom hela bostaden. I vardagsrummet finns naturlig plats för både sällskapsdel och matplats. Sovrummet är rymligt och rofyllt och har en platsbyggd garderobslösning. Det finns även plats för fler garderober samt dubbelsäng. Här har man fönster mot lugn och lummig natur. Hallen är utrustad med säkerhetsdörr och har bra plats för avhängning av ytterkläder. Sist men inte minst finns helkaklat badrum med duschväggar, samt gott om förvaring.

Här bor man i trygg och ekonomiskt stabil förening med både hyresrätter och lokal kvar som dold ekonomisk tillgång. För den bilburna finns parkeringsplats att hyra i anslutning till lägenheten och i övrigt finns plats för boendeparkering i området. Här bor ni nära vatten och natur och har många härliga promenadstråk och badbryggor direkt runt hörnet! Många boende i området tar med badkläder och tofflor för ett dopp i sjön en varm sommarkväll. Här bor både yngre och äldre, barnfamiljer och ensamhushåll. För den som löptränar, cyklar eller går finns både utegym och strandpromenader runt om i området mot Huvudsta och Solna eller mot Riksby och Lillsjön till exempel. För att handla mat eller shopping finns Bromma Blocks bara några minuter bort med bil eller tvärbana. En station bort med tvärbanan hittar ni Alvik som vidare tar er in mot city på 10-15 minuter eller mot Solna C åt andra hållet.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
46 kvm
Avgift
3 200 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-09-29

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Stångjärnsvägen såldes av oss 2023-09-29. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Stångjärnsvägen.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.