Styresman Sanders Väg 3 C

Styresman Sanders Väg 3 C

Slutpris

8 100 000 kr


Beckomberga— Bromma— Stockholm

Styresman Sanders Väg 3 C


Slutpris
8 100 000 kr

Beckomberga— Bromma— Stockholm

+ Town radhus + Fönster i tre väderstreck + Dubbla uteplatser + Tilltagen takhöjd

+ Town radhus
+ Två våningar
+ Gavelläge
+ Fönster i tre väderstreck
+ Dubbla uteplatser
+ Tilltagen takhöjd
+ Nära kommunikationer
+ Nära skolor och dagis

I det barnvänliga området Beckomberga finner ni detta fantastiska boende likt ditt egna radhus. Bostaden är belägen med ett eftertraktat gavelläge med dubbla uteplatser och är disponerat i två plan och en boyta om hela 144 m². Här bor ni i en attraktiv stadsdel med närhet till allt. Nära Stockholms innerstad, när förskola/skola, nära Kyrksjön med dess grönområden, promenadstråk och badmöjligheter.

Huset har en tilltalande arkitektur fördelat på en social del och en privat. Entréplan som har en extra tilltagen takhöjd huserar med ett stort kök, tvättstuga, badrum och härligt vardagsrum. Via de stora helglasade pardörrarna tar ni er ut till en underbar uteplats. Just detta hus är dessutom beläget i gavel vilket ger fönster i tre väderstreck. Köket är modernt med stora arbetsbänkar i vacker marmor och gott om förvaring, invid fönstren finns också utrymme för en ordentlig matplats. Tilltaget vardagsrum med föredömliga inredningsmöjligheter och vackert ljusinsläpp.

Den privata avdelningen är belägen på ovanvåningen. Här finns fyra ordentliga sovrum varav master sovrummet har fönster i två väderstreck. Vidare finns här ett helkaklat badrum med badkar samt möblerbar övre hall.

Varmt välkommen till ett perfekt boende, villakänsla nära city.


Boarea
144 kvm
Avgift
6 074 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-04-09

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna radhus på Styresman Sanders Väg såldes av oss 2022-04-09. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Styresman Sanders Väg.

Boka värdering

Emma Bogren

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.