Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Bromma - Bromma - Minneberg / Svartviksslingan 96

Fantastisk 2,5:a högst upp i huset med vidsträckt utsikt och utan insyn. Balkong med el-markis i söder! Smakfullt helrenoverat och genomgående i toppskick. Parkettgolv och italienskt klinkergolv i hela lägenheten. Rymligt kök med massiva bänkskivor, köksö, integrerad diskmaskin och stor kyl/frys med ismaskin. Helkaklat badrum med golvvärme, stor dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ljus matplats för 10 personer och öppen planlösning mot vardagsrum. Ett stort sovrum med fönster i 2 väderstreck och ett mindre med fönster mot hall. Påkostade material och öppen ljus planlösning. 9 stycken fönster. 2 st förråd varav ett är varmt. Kort sagt en bostad utöver det vanlig där det bara är att flytta in och njuta.
Här i populära Minneberg finner ni en unik boendemiljö nära strandkanten. Närhet till både badplats, båthamn och områdets centrum. Närhet till Alviks Torg med flera butiker, restauranger, T-bana och tvärbana.

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Bromma / Bromma - Minneberg
Svartviksslingan 96
Slutpris: 4 250 000 kr
Boarea: 63,5 kvm
Avgift: 3 736 kr/mån
Driftkostnad: 356 kr/mån
Rum: 2,5 rum
Våning: 7 av 7 (Hiss finns)
Såld: 2017-04-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Bromma / Svartviksslingan