Svartviksslingan 112 / Minneberg / Bromma / Stockholm

Unikt boende nära vattnet med en riktigt stor uteplats!

Slutpris
3 520 000 kr
Boarea
67.5 kvm
Avgift
3 458 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-11-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Svartviksslingan såldes av oss 2019-11-06. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Svartviksslingan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Minneberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unikt boende i Minneberg som sällan finns till salu. Här får du en härlig radhuskänsla med en stor uteplats på 16kvm. Lägenheten disponeras som en trea då det väl tilltagna förrådet har gjorts om till ett sovrum. Lägenheten är belägen i ett lugnt och barnvänligt område. Bra kök med en köksö, luftigt ljust vardagsrum med plats för både matplats och sällskapsdel. Badrummet är helkaklat och gjordes om 2016. Genomgående ekparkettgolv med ljust målade väggar. Tvättstuga och förråd har du på samma våningsplan utanför din dörr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.