Svartviksslingan 33, 5tr

Svartviksslingan 33, 5tr

Slutpris

5 300 000 kr


Minneberg— Bromma— Stockholm

Svartviksslingan 33, 5tr


Slutpris
5 300 000 kr

Minneberg— Bromma— Stockholm

Välplanerad 3:a med inglasad balkong och magisk utsikt över Ulvsundasjön! Ledig garageplats finns!

Bostaden är synnerligen välplanerad med stora lättmöblerade ytor och rymlig inglasad balkong med magisk utsikt över Ulvsundasjön. Högt upp i fastigheten och fint skick. Vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket får fin ljussättning genom stora fönsterpartier. Här ryms såväl soffgrupp som matplats för 6 personer. I köksdelen har man mycket bra förvaring bakom sobra grå fronter och all maskinell utrustning man kan behöva. Genom den stora köksön får man både extra utrymme för porslin och kärl men också en bra plats för snabba vardagsfrukostar. Två sovrum i utmärkt storlek där båda även lämpar sig för att vara arbetsrum. Via hallen kommer man in i det stilrena helkaklade badrummet som har badkar med dusch och tvättmaskin. Lägenheten har utmärkt förvaring i garderobsvägg i ena sovrummet, stor klädkammare och tillhörande källarförråd. Brf Svartvik är en stabil förening med mycket god ekonomi, övernattningslägenheter, festlokaler som tar 75 personer, gym och bastu samt hobbyrum för både snickeri och vävstuga.

Här bor du sjönära vid vackra Ulvsundasjön med småbåtshamn, badplatser och underbar strandpromenad längs vattenlinjen. I intilliggande oasen Minnebergsparken finns trevlig boulebana. Vid det lilla torget på andra sidan parken finns Coop matbutik och sushirestaurangen Asami. Bara 10 minuter bort, vid Alviks torg, finns restauranger, kaféer, butiker och alla faciliteter man kan behöva. Här finns också tunnelbana som tar dig till City på bara 12 minuter, tvärbana till Solna och Sickla med stopp i Liljeholmen samt lokala bussar.

Välkommen på visning!


Boarea
79.5 kvm
Avgift
4 522 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 9 (Hiss finns)
Såld
2020-02-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.