Tackjärnsvägen 18

Tackjärnsvägen 18

Slutpris

5 100 000 kr


Johannesfred— Bromma— Stockholm

Tackjärnsvägen 18


Slutpris
5 100 000 kr

Johannesfred— Bromma— Stockholm

Äntligen till salu! Tvåa med magisk sjöutsikt på populär adress!

- Magisk sjöutsikt!
- Skuldfri förening!
- Väldigt låg avgift!
- Avgiftsfritt halvår under 2020
- Stor balkong i soligt läge

Nu får jag äntligen chansen att presentera denna smakfullt renoverade tvåa på populära adressen Tackjärnsvägen 18! Här finner du ett boende utöver det vanliga med en stor inglasad balkong som ger dig känslan av att sitta mitt ute på sjön med utsikt över stora delar av Stockholm. Bostaden har en inbjudande hall, renoverat helkaklat badrum med tvättmaskin, stort och luftigt vardagsrum med utgång till balkongen. I sovrummet vaknar man upp varje morgon med utsikt över Ulvsundasjön genom de härliga gavelfönsterna. Det väl tilltagna sovrummet erbjuder även goda förvaringsmöjligheter. Köket är stilfullt renoverat med bra arbetsytor, skåp och lådor för förvaringen och en naturlig plats för matbord som erbjuder sjöutsikt till varje måltid.

En av Brommas bästa föreningar! BRF Udden 1 är skuldfria och äger marken. Föreningen hade ett avgiftsfritt halvår under 2020 tack vare den goda ekonomin! De har även ett flertal hyresrätter kvar, vilket ligger som en dold ekonomisk tillgång. Tvättstuga, cykelrum, gemensamhetslokal och parkeringar finns. Området erbjuder goda kommunikationer via tvärbana och buss som enkelt tar er in till Alvik och vidare in mot city.

För den med båt finns båtplatser att hyra precis intill huset, här finns även badbrygga och härliga promenadstråk att gå under årets alla årstider. Parkering är enkelt att hitta på närliggande gator eller att hyra billigt via samfällighetens 132 platser.

Denna lägenhet bör verkligen upplevas på plats! Anmäl intresse redan nu till ansvarig mäklare Linn Johansson.


Boarea
61 kvm
Avgift
2 545 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-05-04

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Tackjärnsvägen såldes av oss 2022-05-04. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Tackjärnsvägen.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.