Tackjärnsvägen 12

Tackjärnsvägen 12

Slutpris

4 400 000 kr


Johannesfred— 16868— Stockholm

Tackjärnsvägen 12


Slutpris
4 400 000 kr

Johannesfred— 16868— Stockholm

Fantastisk tvåa med stor uteplats i söderläge med utsikt över vattnet!

- Låg avgift
- Vattenutsikt
- Renoverad
- Lågt belånad BRF
- Parkeringsplatser finns

En av de få lägenheterna med härlig och rymlig uteplats i solsäkert och insynsskyddat läge finns nu äntligen till salu! Här erbjuds en smakfullt genomgående renoverad tvåa med stilrena materialval och välplanerade kvadratmetrar. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp tack vare många och stora fönsterpartier i gavel. Ni välkomnas in i hall och kommer vidare in i vardagsrum som enkelt möbleras både med soffa och matplats beroende på smak och tycke. Här når ni uteplatsen som ligger insynsskyddat mot grannar och mot allmänning och vatten. Vidare finner ni köket med gott om förvaring och yta, sovrummet med plats för större säng och garderober och sist det helkaklade badrummet.

Johannesfred är ett naturnära område med vattnet precis runt hörnet där många i området går ner för ett kvällsdopp på somrarna och går långpromenader eller tar löpturer runt vattnet. Här finns goda förbindelser via tvärbana som tar er till Alvik eller mot Solna C. I närheten finns ni även Bromma Blocks med stort utbud av både shopping, restauranger och matbutiker.

Föreningen är stabil och har god ekonomi, låga avgifter och en mängder bekvämligheter. Parkeringsplats finns att hyra för 300 kr i månaden och det finns även festlokal, relax/bastu och grovtvättstuga. Till lägenheten hör ett separat förråd, tvättstuga finns i huset och även cykelförråd finns i port 14.

Hör av dig för mer information!


Boarea
55.5 kvm
Avgift
2 714 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-05-17

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Tackjärnsvägen såldes av oss 2022-05-17. Se alla våra försäljningar i 16868 samt även på Tackjärnsvägen.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.