Tackjärnsvägen 14

Tackjärnsvägen 14

Slutpris

2 670 000 kr


Johannesfred— Bromma— Stockholm

Tackjärnsvägen 14


Slutpris
2 670 000 kr

Johannesfred— Bromma— Stockholm

Perfekt tvåa med stor balkong och låg avgift!

- Sjöutsikt från balkongen!
- Låg avgift
- Stor balkong i soligt läge
- Öppen planlösning
- Lågt belånad förening

Kom på visningen av denna optimalt planerade tvåa på populära Tackjärnsvägen! Lägenheten har allt man kan önska sig - öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stort och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och mycket förvaring. Stor, inglasad balkong med sjöutsikt och lummig natur precis utanför, helt fritt från biltrafik. Lägenheten har ett renoverat kök med diskmaskin och ett rymligt vardagsrum med plats för både soffa och eventuellt hemmakontor. Bostaden har ett stort badrum med badkar och har ett separat förråd för extra förvaring!

Johannesfred är ett naturnära område med vattnet precis runt hörnet där många i området går ner för ett kvällsdopp på somrarna och går långpromenader eller tar löpturer runt vattnet. Här finns goda förbindelser via tvärbana som tar er till Alvik eller mot Solna C. I närheten finns ni även Bromma Blocks med stort utbud av både shopping, restauranger och matbutiker.

Föreningen är stabil och har god ekonomi, låga avgifter och en mängder bekvämligheter. Parkeringsplats finns att hyra för 300 kr i månaden och det finns även festlokal, relax/bastu och grovtvättstuga. Till lägenheten hör ett separat förråd, tvättstuga finns i huset och även cykelförråd.

Anmäl dig till visningen eller hör av er för mer information!


Boarea
42.5 kvm
Avgift
2 254 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-08-16

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Tackjärnsvägen såldes av oss 2022-08-16. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Tackjärnsvägen.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.