Tranebergsvägen 31

Tranebergsvägen 31


Traneberg— Bromma— Stockholm

Tranebergsvägen 31Traneberg— Bromma— Stockholm

SMAKFULL 2:A MED VACKRA ORGINALDETALJER OCH STOR BALKONG I SOLIGT LÄGE!

- HELT FRI FRÅN INSYN
- SMAKFULLT RENOVERAD
- BALKONG I SÖDERLÄGE
- 2 TILLHÖRANDE FÖRRÅD
- STENKAST FRÅN TUNNELBANAN

Nu får jag lov att presentera en av områdets trevligaste tvårummare. Varmt välkomna till Tranebergsvägen 31 och denna inbjudande och perfekt planerade lägenhet med trevlig balkong i soligt läge!

Här erbjuds en ljus och välplanerad 2:a om 48 kvm med ett insynsskyddat läge. Stort och ljust vardagsrum i en trevlig planlösning med det smakfullt renoverade köket. Rofyllt sovrum med plats för större säng samt fräscht badrum (stambytt 2010). Lägenheten genomsyras av ett härligt ljusinsläpp och är en väldigt social lägenhet som passar bra för såväl singelhushållet som för paret.

Vidare bor ni här med ett svårslaget läge med 2 minuters gångavstånd till bra kommunikationer i Alvik med både tunnelbana och tvärbana och med närhet till Mälaren. Mysiga Traneberg erbjuder även härliga promenadstråk, närhet till affärer, restauranger och gym. Med en kort promenad från porten finns flertalet badbryggor och i hela området finns det gott om badplatser.

Lägenheten tillhör en stabil och välskött förening med flertalet större renoveringar med sig senaste åren. Till lägenheten hör två förråd. Det finns möjlighet till parkeringsplats i föreningen.

Välkommen att kontakta mig för mer information! Med vänliga hälsningar, Tobias Willhardt - Mäklarhuset 072-341 27 18


Boarea
48 kvm
Avgift
3 274 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-28

Mäklarhuset Bromma

Denna lägenhet på Tranebergsvägen såldes av oss 2023-03-28. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Tranebergsvägen.

Boka värdering
Tobias Willhardt
Ansvarig mäklare
Talar Svenska, English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad