Utövägen 43B

Utövägen 43B

Slutpris

3 000 000 kr


Dalarö— Haninge

Utövägen 43B


Slutpris
3 000 000 kr

Dalarö— Haninge

Byggrätt för 180kvm på tomten dock högst 1/5-del av tomtens areal enligt detaljplan

Denna bostad ligger i Stockholms södra skärgård och Dalarö klingar väl i mångas medvetenhet. Lokalbon Cecilia säger följande: "att bo så nära havet och natur, utmärkt närservice, sportklubb med bland annat tennis- och badmintonklubb, en sporthall som är välbesökt och den perfekta inkörsporten till att lära känna locals och bli en tvättäkta Dalaröbo är så kanon. Givetvis är båt, motor som segel ett naturligt inslag i Dalarölivet eller varför inte vindsurfing eller kitesurfing en självklar del även det, ibland är himlen alldeles färgglad vid Schweizerbadet från alla kitar. Många locals är driftiga och det händer verkligen mycket i positiv bemärkelse här. Närheten till Utö, Kymmendö och andra vackra öar med dess fina naturhamnar gör att dagsutflykter på havet är lätt. Faktum är att Strindberg inspirerades till att skriva Hemsöborna från karaktärer han träffade på Kymmendö. Den här delen av skärgården har som du märker både dåtid, nutid och framtid att erbjuda". Cecilia och andra Dalaröbor hälsar välkommen till visning :)


Boarea
47 kvm
Driftkostnad
21 385 kr/år
Tomtarea
781 kvm
Såld
2019-06-19

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna villa på Utövägen såldes av oss 2019-06-19. Se alla våra försäljningar i Dalarö samt även på Utövägen.

Boka värdering

Erik Åkerberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.