Edsviksvägen 31 B

Edsviksvägen 31 B

Slutpris

3 870 000 kr


Kevinge— DANDERYD

Edsviksvägen 31 B


Slutpris
3 870 000 kr

Kevinge— DANDERYD

Centralt belägen 4,5:a med smart planlösning!

Välkommen till denna mycket välplanerade 4,5 i Brf Myran 1. Lägenheten har 3 ordentliga sovrum där 1 har delats av med fönster högst upp på vägg vilket gör att lägenheten idag disponeras som en 5:a. Stort vardagsrum med originalparketten bevarad där det finns utgång till balkong i söderläge, helkaklat badrum med klinkergolv och rymligt kök med plats för matplats invid fönstret. Föreningen har fina utestår med grill plats. Fasaden håller i nuläget på att putsas om och skall återfå sin orginalfärg.

I Brf Myran 1 bor du med gångavstånd till Mörby C med all daglig service. Både mataffär och restaurang finns i huset. Nära till Edsviken med badklippor. I närområdet finns det tennisbanor, Danderydsvallen, Simbassäng med sommar bad. Utomordentligt goda kommunikationer i form av busshållplats utanför och gångavstånd till tunnelbanan.


Boarea
85 kvm
Avgift
4 230 kr/mån
Rum
4,5 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-11-28

Mäklarhuset Leksand/Rättvik

Denna lägenhet på Edsviksvägen såldes av oss 2016-11-28. Se alla våra försäljningar i DANDERYD samt även på Edsviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.