Mörbylund 23

Mörbylund 23

Slutpris

2 435 000 kr


Mörbylund— Danderyd

Mörbylund 23


Slutpris
2 435 000 kr

Mörbylund— Danderyd

Utsikternas lägenhet på våning 8, stor balkong i väst samt både natur och tunnelbana runt knuten

Du vet den där känslan av att vara utomlands? Ta sig hem från dagens äventyr för att landa på en härlig balkong i solen. Njuta av utsikten och livet till en alldeles särskilt vacker utsikt? Nu kan du det på hemmaplan!

Varmt välkommen till denna exceptionella bostad med panoramautsikt mot bland annat Ulriksdals Slott. Ställ av skorna på hallens stilsäkra klinkers. Häng upp jackan vid hatthyllan och stig vidare in i bostaden.

Det stora fönsterpartiet som löper längs med vardagsrummet och ut mot den härliga balkongen ger dig ett fantastiskt ljusinsläpp som fångar upp det klassiska parkettgolvet. Här finns god plats för en stor soffhörna och härliga filmkvällar eller skönt häng med vänner. En naturlig sovplats inramad med skira gardiner ger en rofylld känsla och skapar en perfekt plats för sängen, här sover du gott! Dessutom har man i denna bostad sett till att inkludera gott om förvaring i stor walk-in-closet som rymmer alla kläder och skor som kan tänkas.

Invid vardagsrummet ligger köket, även det har ett stort fönster som skapar en varm och ombonad känsla i rummet. Köket är utrustat med allt du behöver för en smidig vardag. Vill du bjuda in vänner på middag behöver du inte oroa dig - diskmaskin finns! Badrummet hittas i anslutning till hallen. Lyx såsom helkaklat badrum med golvvärme och handdukstork som håller handdukarna varma till dig, ger vardagen guldkant.

Sist men absolut inte minst har vi bostadens balkong som blir en förlängning av rummet och en oas på sommartid. Här kan du sitta i solen från tidig eftermiddag till sen kväll samtidigt som du njuter av det fria läget mot trädtopparna utanför. Hänförs av hur långt du kan se, njut av att det är insynsfritt. Kom och upplev rymd och känsla på Mörbylund 23. Det här vill du inte missa!


Boarea
34.5 kvm
Avgift
2 188 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
8 av 10 (Hiss finns)
Såld
2021-04-30

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Mörbylund såldes av oss 2021-04-30. Se alla våra försäljningar i Danderyd samt även på Mörbylund.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.