Sätraängsvägen 126 / Danderyd

3:a med fritt läge och utsikt över parkområde!

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea
72 kvm
Avgift
4 565 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2018-06-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sätraängsvägen såldes av oss 2018-06-28. Se alla våra försäljningar i Danderyd samt även på Sätraängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sätraängsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade lägenhet om totalt 72 kvm fördelat på 3 rum och kök. Balkong i perfekt sydväst med fritt läge. Stambytt, helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Nyslipad och oljad parkett i vardagsrum som har ljusinsläpp från två väderstreck. Bara några minuters gångavstånd till strandbad och när löven faller så ser man hela vägen ner till Edsviken. Kök med matplats för 4-6 personer. 2 ordentliga sovrum.

I Sätraäng bor du i ett lugnt område med närhet till natur och motion. Eljuspår och Roslagsleden i dess närhetoch strandbad i Edsviken. 10 minuters buss avstånd till Danderydssjukhus eller bussar mot Sollentuna runt hörnet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration