Behållare Behållare

Djursholm, Danderyd

Referensnummer
481 675
Boarea/biarea
178/19 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

Djursholm

I Djursholm bor du med närhet till både hav och natur men också i liv och rörelse.

Fördelar med området

Motionsspår Restauranger Lugnt Parker/Grönområden Barnvänligt Caféer Badstrand

Närhet till matbutiker och shopping

Inom närområdet ligger Djursholms Torg med trevligt utbud av restauranger såsom Monrads, La Piazza, Brasserie Greta, Nigiri och Maki samt butiker, klädbutik och apotek med en småstadskänsla som många uppskattar. Andra närliggande centrum är Mörby Centrum samt Täby Centrum med all tänkbar service såsom restauranger och över 100 butiker.

Sport och fritid runt hörnet

I närområdet finns den populära Altorpsskogen med eljusslinga och ett flertal löp- och skidspår, djursholms IP och Djursholms tennisklubb, två anläggningar av hög klass. I Djursholm finns två insjöar - Kring Ekebysjön finns ett härligt promenadstråk och ett synnerligen rikt djurliv, invid Ösbysjön finns två badplatser, en mer barnvänlig med mindre sandstrand och på den södra sidan erbjuds det bryggor och ombyteshytt. För den som föredrar bad i Värtan finns strand- och klippbad vid Germaniaviken.

Kommunikationer

Roslagsbanan tar dig på 15 minuter till Östra Station. Mörby Centrum med tunnelbana ligger också i närområdet, liksom Danderyds sjukhus som är bussknutpunkt för hela Norrort.

Familjeliv

I närområdet finns exempelvis Svalnässkolan (0-3), Elevverket (0-6), British International School of Stockholm (BISS), Samskolan (7-9) samt Viktor Rydbergs Gymnasium.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren