Hansemans väg 5

Hansemans väg 5

Slutpris

1 795 000 kr


Unungehöjden— Edsbro— Norrtälje

Hansemans väg 5


Slutpris
1 795 000 kr

Unungehöjden— Edsbro— Norrtälje

Charmigt fritidshus med arkitektritad tillbyggnad med härlig takhöjd invid sjön Närdingen

Välkommen till ett fantastiskt fint vinterbonat fritidshus där 1950-tal möter 2000-talet med fin takhöjd och värmande vedspis och gjutjärnskamin. Huset är tillbyggt 2013 i vinkel med en rejäl takhöjd med sluttande innertak och höga fönster i två väderstreck. Den äldre delen har fritt upp till taknock med synliga takbjälkar. Modernt kök med vit skåpinredning. Sovrum med rejäl takhöjd och fint ljusinsläpp från höga fönster samt garderobsvägg med fyra skjutbara dörrar där allt i klädväg får plats. Del av allrum kan delas av till ett ytterligare ett sovrum om så önskas. Renoverat badrum med väggkakel samt ingång till bastu.
Vacker natur och trädgårdstomt inramad med stenmur mot grannarna. Stor uteplats under tak i soligt söderläge på husets entrésida. Förrådsbyggnad samt uppställningsplats för två bilar.

Vackra naturomgivningar med skogen runt hörnet. Inom promenadavstånd finns sjön Närdingen med båtplats via samfälligheten samt bad med brygga och badstege. Sjön går hela vägen till anrika Skebo bruk. Busshållplats finns vid infarten till området som går till Norrtälje vidare till Stockholm och även busshållplats till Uppsala och Hallstavik. Inom 30 minuters bilfärd finner ni mysiga Grisslehamn med fint spahotell samt populära Eckerölinjen till Åland.


Boarea/biarea
85/3 kvm
Driftkostnad
21 818 kr/år
Tomtarea
2 462 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2020-03-11

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på hansemans väg såldes av oss 2020-03-11. Se alla våra försäljningar i Edsbro samt även på hansemans väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.