Hansemans väg 5 / Unungehöjden / Edsbro / Norrtälje

Charmigt fritidshus med arkitektritad tillbyggnad med härlig takhöjd invid sjön Närdingen

Slutpris
1 795 000 kr
Boarea/biarea
85/3 kvm
Driftkostnad
21 818 kr/år
Tomtarea
2 462 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2020-03-11
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på hansemans väg såldes av oss 2020-03-11. Se alla våra försäljningar i Edsbro samt även på hansemans väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Unungehöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett fantastiskt fint vinterbonat fritidshus där 1950-tal möter 2000-talet med fin takhöjd och värmande vedspis och gjutjärnskamin. Huset är tillbyggt 2013 i vinkel med en rejäl takhöjd med sluttande innertak och höga fönster i två väderstreck. Den äldre delen har fritt upp till taknock med synliga takbjälkar. Modernt kök med vit skåpinredning. Sovrum med rejäl takhöjd och fint ljusinsläpp från höga fönster samt garderobsvägg med fyra skjutbara dörrar där allt i klädväg får plats. Del av allrum kan delas av till ett ytterligare ett sovrum om så önskas. Renoverat badrum med väggkakel samt ingång till bastu.
Vacker natur och trädgårdstomt inramad med stenmur mot grannarna. Stor uteplats under tak i soligt söderläge på husets entrésida. Förrådsbyggnad samt uppställningsplats för två bilar.

Vackra naturomgivningar med skogen runt hörnet. Inom promenadavstånd finns sjön Närdingen med båtplats via samfälligheten samt bad med brygga och badstege. Sjön går hela vägen till anrika Skebo bruk. Busshållplats finns vid infarten till området som går till Norrtälje vidare till Stockholm och även busshållplats till Uppsala och Hallstavik. Inom 30 minuters bilfärd finner ni mysiga Grisslehamn med fint spahotell samt populära Eckerölinjen till Åland.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.