Hermansbol 2

Hermansbol 2

Slutpris

2 000 000 kr


Ununge - Edsbro— Edsbro— Norrtälje

Hermansbol 2


Slutpris
2 000 000 kr

Ununge - Edsbro— Edsbro— Norrtälje

Sekelskifteshus från 1870-talet helt utan insyn med kakelugnar, lada & gäststuga. Nära badsjö!

Välkommen till Hermansbol 2, ett sekelskifteshus från 1870-talet som kan nyttjas året runt och ligger helt utan insyn på en högt belägen och rofylld plats med mark på hela 1,3 hektar. I huvudhuset om 123 kvm ryms 7 rok med ett härligt bondkök med vedspis, matsal med matplats för 6-8 personer och kakelugn, vardagsrum med vackra trägolv och kakelugn, tre bra sovrum, hall med farstukvist, duschrum med wc och sist men inte minst ett stort hobbyrum alternativt gästrum med egen ingång.

En kort promenad bort 650 meter från huset ligger den vackra sjön Närdingen där du kan ta ett svalkande dopp eller åka långfärdsskridskor när isen ligger. Tar du båten över sjön når du också en fin barnvänlig badstrand. Runt husknuten finns fina bär och svampmarker.

I den stora ladan finns snickarbod/hobbyrum (som kan bli t ex ateljé/gym) och ett loft som passar perfekt att ha som festvåning. I ladan finns också ett stort magasin, ett bra utrymme för större maskiner etc. Vidare på tomten finns dubbelcarport, gäststuga om 20 kvm och ett förråd.

Fin och öppen sydväst vänd natur-och trädgårdstomt med flera fina uteplatser, här kan du ställa ut utemöblerna under äppelträden eller i syrenbersån som skuggar skönt varma sommardagar. På bergsklippan njuter du av kvällssolen som går ner över ängen.

Fastigheten ligger bara en timme från Stockholm och 30 minuter från Norrtälje. På gångavstånd 1,8 km bort finns SL-buss.

Varmt välkommen på visning till en fastighet med många möjligheter, hobbys och en rofylld plats för många att samlas på under årets alla högtider!


Boarea
123 kvm
Driftkostnad
13 394 kr/år
Tomtarea
12 853 kvm
Rum
7 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-27

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på hermansbol såldes av oss 2020-03-27. Se alla våra försäljningar i Edsbro samt även på hermansbol.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.