Hermansbol 2 / Ununge - Edsbro / Edsbro / Norrtälje

Sekelskifteshus från 1870-talet helt utan insyn med kakelugnar, lada & gäststuga. Nära badsjö!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
123 kvm
Driftkostnad
13 394 kr/år
Tomtarea
1.3 ha
Rum
7 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-27
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på hermansbol såldes av oss 2020-03-27. Se alla våra försäljningar i Edsbro samt även på hermansbol

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ununge - Edsbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Hermansbol 2, ett sekelskifteshus från 1870-talet som kan nyttjas året runt och ligger helt utan insyn på en högt belägen och rofylld plats med mark på hela 1,3 hektar. I huvudhuset om 123 kvm ryms 7 rok med ett härligt bondkök med vedspis, matsal med matplats för 6-8 personer och kakelugn, vardagsrum med vackra trägolv och kakelugn, tre bra sovrum, hall med farstukvist, duschrum med wc och sist men inte minst ett stort hobbyrum alternativt gästrum med egen ingång.

En kort promenad bort 650 meter från huset ligger den vackra sjön Närdingen där du kan ta ett svalkande dopp eller åka långfärdsskridskor när isen ligger. Tar du båten över sjön når du också en fin barnvänlig badstrand. Runt husknuten finns fina bär och svampmarker.

I den stora ladan finns snickarbod/hobbyrum (som kan bli t ex ateljé/gym) och ett loft som passar perfekt att ha som festvåning. I ladan finns också ett stort magasin, ett bra utrymme för större maskiner etc. Vidare på tomten finns dubbelcarport, gäststuga om 20 kvm och ett förråd.

Fin och öppen sydväst vänd natur-och trädgårdstomt med flera fina uteplatser, här kan du ställa ut utemöblerna under äppelträden eller i syrenbersån som skuggar skönt varma sommardagar. På bergsklippan njuter du av kvällssolen som går ner över ängen.

Fastigheten ligger bara en timme från Stockholm och 30 minuter från Norrtälje. På gångavstånd 1,8 km bort finns SL-buss.

Varmt välkommen på visning till en fastighet med många möjligheter, hobbys och en rofylld plats för många att samlas på under årets alla högtider!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.