Nibbelnvägen 28

Nibbelnvägen 28

Slutpris

2 100 000 kr


Smara— Edsbro— Norrtälje

Nibbelnvägen 28


Slutpris
2 100 000 kr

Smara— Edsbro— Norrtälje

En sagolik helhet!

Välkommen till detta välvårdade torp som osar av charm och känsla. Att komma in i det här torpet är som att komma in i en Astrid Lindgren saga. Du möts av harmoniska färger, som gör torpet rättvisa och som gör huset trevligt att vara i, samt visuellt vackert att titta på. Det här är en plats att åka till för att sätta guldkant på livet och tillvaron, en plats dit du åker för att koppla av och njuta. Uppvuxen trädgård som omringas av en vacker syrenhäck som på sommaren omringar dig likt en doftade mur. Trädgården är genomtänkt och planerad in i minsta detalj. Här finns vackra blomster som kommer upp i omgångar och som ger dig något vackert att titta på hela säsongen. Trädgården erbjuder många platser att sitta på och njuta av solen.
Torpet är vinterbonat och du kan vistas här även under årets kallare del. Tänd en brasa i vedspisen och njut av både doft och värme. Egen borrad brunn finns som även ger dig vintervatten. Köket har platsbyggd förvaring som passar in utmärkt. Välkomnad hall med klinkergolv och gott om yta för ytterkläder. Köket har plats för matbord och här ryms ett större sällskap. Från denna plats kommer du ut till den vidbyggda altanen. Intill köket ligger allrum/sovrum som även det har platsbyggda möbler med förvaring som matchar torpet och bidrar till den genuina känslan. Dessa går även att använda som sovplatser/sängar. På ovanvåningen finner du sovloft med fyra sovplatser. Mysigt utrymme med fönster ut mot trädgården.
På tomten finns även ladlänga, här ryms duschrum som har helkaklade väggar och klinkergolv. Gediget och mysigt gästrum med plats för dubbelsäng. Bredvid finns även förrådsdel, önskar du fler gästrum går detta utmärkt att inreda till ett till.
Längre ner på tomten finns utrymmen för ännu mer förvaring.
Torpet är placerat på en vacker plats med utsikt över öppna ängar och en natur som erbjuder både löv och barrskog med massor av bär och svamp och annat att upptäcka. Smara är en levande byggd och ett område som tas väl om hand om. Från torpet har du även gångavstånd till badsjö. En kort bit med bil från huset finns Burvik där du hittar exemplarisk golfklubb. 18+3 hål. Här finns också shop, stuguthyrning samt restaurang.
Torpet med dess trädgård erbjuder en sagolik helhet och är något utöver det vanliga. Det här vill du uppleva. Varmt välkommen på visning!


Boarea
40 kvm
Driftkostnad
15 142 kr/år
Tomtarea
640 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-03-30

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Nibbelnvägen såldes av oss 2021-03-30. Se alla våra försäljningar i Edsbro samt även på Nibbelnvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.