Stockkärrsvägen 108 / Smara / Edsbro / Norrtälje

Fritidshus med åretruntstandard.

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea
71 kvm
Driftkostnad
21 098 kr/år
Tomtarea
1 764 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-04-08
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Stockkärrsvägen såldes av oss 2020-04-08. Se alla våra försäljningar i Edsbro samt även på Stockkärrsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Smara är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fritidshus med åretruntstandard. Trivsamt allrum med öppet upp till taknock och öppen spis samt utgång till stor altan under skyddande tak. Kök med bardel mot allrummet. Fyra sovrum och badrum med vattenwc och dusch samt ingång till bastu. Gästhus med sovrum och tvättstuga som är möblerbar samt förrådsdel. Plan trädgårdstomt med gräsmatta som inbjuder till lek och spel. Uppställningsplats för tre bilar.
Huset har underhållsbehov.

I området finns två badplatser och båtplatser vid sjön Sottern samt två fotbollsplaner. Till Edsbro är det 6 km och här finns välsorterad livsmedelsbutik . Avstånd till Stockholm är ca 8 mil, Norrtälje ca 3,5 mil och till Uppsala är det ca 5 mil.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.