Tanneforsvägen 7

Tanneforsvägen 7

Slutpris

10 100 000 kr


Stureby— Enskede— Stockholm

Tanneforsvägen 7


Slutpris
10 100 000 kr

Stureby— Enskede— Stockholm

Riktigt rejäl Sturebyvilla med sex sovrum - Härligt uppväxt trädgård - Granne med parken!

Ett tillfälle utöver det vanliga att kombinera renoveringsdrömmarna och villadrömmarna i ett! Ett av de största husen i Stureby om nästan 300 kvm (197kvm boarea +98 kvm biarea) är nu till salu och söker ny familj som kan ta denna funkispärla in i framtiden.

Här krävs en omfattande renovering såväl invändigt som utvändigt och då säljaren är ett dödsbo kommer friskrivningsklausul att tillämpas. För den som vågar ta steget och skapa sitt eget drömboende så är möjligheterna så många och slutresultatet säkerligen bedårande! En plan uppväxt trädgårdstomt (friköpt) med körsbär, äpple, plommon, syren för att nämna en del av detaljerna. Stora sociala ytor på entreplan med kök, vardagsrum och en balkong. Övre planet bjuder hela sex sovrum & en stor med utsikt mot den trevliga Tanneforsparken. Fullt källarplan med bl a tvättstuga, garage och flera hörnor för snickerier och relaxavdelningar.

Läget är mycket bra med soliga balkonger och tomt i privat läge. Samtidigt ligger tunnelbanan bara ett längre stenkast bort och Sturebyskolan samt flera olika förskolor ligger på gångavstånd. Resan till stan går snabbt med t-banan, ungefär en kvart. I närheten ligger också välsorterade ICA Bea, Enskedes egna "superaffär" som har allt. Välkommen till Stureby och denna villa som behöver omsorg och kärlek men kommer erbjuda rejäla ytor och ett boende i pittoreska stadsdelen Stureby!

Säljarnas egna ord: "Stureby är ett lugnt villaområde. Det har varit så bra att bo nära parken och t-banan. Vi älskade trädgården som barn""


Boarea/biarea
197/98 kvm
Driftkostnad
46 500 kr/år
Tomtarea
848 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2021-06-04

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Tanneforsvägen såldes av oss 2021-06-04. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Tanneforsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Fredrik Notini

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.