Dagövägen 32 / Enskede Gård / Enskede / Stockholm

Villa med närhet till kommunikationer och aktiviteter.

Boarea/biarea
90/48 kvm
Driftkostnad
41 663 kr/år
Totalareal
532 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-01-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Dagövägen såldes av oss 2020-01-17. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Dagövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enskede Gård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här mötes man av en härlig känsla när man kliver in i huset. De vackra golven tillsammans med den ljusa färgsättning och ljuset från vardagsrummets fönsterpartier gör att man känner att man kommit hem!
Det stora underbara köket gör ingen besviken och tillsammans med det ljusa vardagsrummet med sin glasveranda och lummiga altan gör att detta fungerar bra vid livets alla tillfällen. Via den vackra trappan till ett praktiskt plan med 2 sovrum och duschrum. Önskar man tre sovrum finns en enkel lösning för detta.
Källaren erbjuder ett stort härligt badrum som även utgör tvättstuga. Här finns dessutom gott om förråd, separat wc och garage/hobbyrum med garagedörrar mot trädgården.

Hela huset ger ett bra välskött intryck och trädgården ger möjlighet till lek, uteplatser och parkering för bilar. Extra förvaring löser man genom att det finns ett förråd på 10 kvm för cyklar och trädgårdsredskap.

Inom bekvämt gångavstånd ligger Enskedefältet skola. Oavsett vilken fas du är livet har Enskede mycket att erbjuda - här man bor nära allt! Matbutik, restauranger, caféer och kommunikationer finns nära - och barnen uppskattar nog närheten till Vårflodparkens lekplats, ridskolan och andra aktiviteter i området.

Med buss eller tunnelbana tar man sig snabbt till innerstan eller till stora delar av söderort. Bilkommunikationerna är fantastiska med närhet till flera stora farleder inom kort avstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.