Diskusvägen 27

Diskusvägen 27

Slutpris

7 700 000 kr


Tallkrogen— Enskede— Stockholm

Diskusvägen 27


Slutpris
7 700 000 kr

Tallkrogen— Enskede— Stockholm

Välskött hus med underbar trädgård och närhet till förskola och t-bana!

Huset från 1946 har under åren löpande underhållits, renoverats och byggts om på ett sätt som ger härliga sällskapsytor där kök, vardagsrum och inglasad altan hänger ihop på bästa sätt. I mitten av detta finns en fin öppen spis. På entréplanet finns även två sovrum och separat wc. Via den öppna källartrappan når man ett ljust allrum med braskamin, ett stort sovrum och en kombinerad badrum/tvättstuga.

Den välskötta och charmiga trädgården är en dröm - mysig men ändå lättskött. Den plana gräsmattan inbjuder till lek, eller varför inte en studsmatta. Här finns även två redskapsbodar/förråd.

Diskusvägen 27 ligger perfekt till. Här bor man med förskola inom kort avstånd, skogsområde där man kan ta en promenad med hunden och t-bana inom bara några minuters promenad. Utöver detta har man har man Gubbängen med matbutik, restauranger, bibliotek, apotek och självklart har man nära till Tallkrogens lilla centrum. Ingen direkt störande trafik och på lilla vägen utanför går man lugnt med barnvagn eller barn som cyklar.

I området finns flera skolor såsom Tallkrogen skola, Gubbängen skola och Engelska skolan. Inom Tallkrogen finns även ett antal förskolor.

T-bana finns både i Gubbängen och Tallkrogen och tar ca 10 minuter Skanstull och till Centralen ca 15 minuter. Med bil tar man sig snabbt ut på både Nynäsvägen och Örbyleden.

Från Tallkrogen har man en bra utgångspunkt för flera friluftsaktiviteter som golf, ridning, tennis, fotboll, hockey, bad, skogspromenader och mycket mer. Här behöver ingen vara sysslolös.


Boarea/biarea
70/70 kvm
Driftkostnad
34 190 kr/år
Tomtarea
496 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-09-01

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Diskusvägen såldes av oss 2023-09-01. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Diskusvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.