Klamparbacken 7

Klamparbacken 7


Stureby— Enskede— Stockholm

Klamparbacken 7



Stureby— Enskede— Stockholm

Högt och soligt belägen villa nära Hemskogen, t-bana och BEA!

Stor välplanerad villa, högt belägen på en kulle, med lekvänlig och solig tomt i söder.

När man kliver in i huset möts man av ett våningsplan med stora sällskapsytor i form av kök och vardagsrum med generösa ytor. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti mot trädgården och dessutom en öppen spis som familjen kan träffas runt under kalla vinterkvällar. Köket har väl tilltagna beredningsytor och vid fönstret finns plats för ett matbord som rymmer både familjen och gäster. På samma våningsplan finns ett sovrum samt en separat wc i anslutning till hallen.
På övre plan finns 3-4 sovrum, allrum med plats för sittgrupp och tv och ett fräscht badrum med badkar, dubbelhandfat med kommod samt wc.
Källaren nås via trappa från hallen men har även egen ingång vilket är utmärkt med tanke på att det finns ett stort rum som kan användas för egna företagaren som kontor eller mottagning eller kan byggas om till uthyrningsdel. Här finns också tvättstuga med dusch, separat wc och pannrum/förråd.

Stora genomgripande renoveringar har skett under de 10 senaste åren med bla nytt kök och badrum. Bergvärme installerades 2003.

Bilen parkerar du på uppfarten eller i det vidbyggda garaget.

Stor solig tomt med en uteplats som har ett underbart solläge. Mitt på tomten står en ståtlig björk som erbjuder skugga under de mest heta sommardagarna. På tomten finns en friggebod med plats för cyklar och trädgårdsredskap.

I närområdet finns populära Sturebyskolan, som två gånger vunnit Stockholm stads kvalitetsutmärkelse, och Enskedefältets skola som nu kommer att öppna igen efter en tids renovering av lokalerna. Det finns även flera förskolor. I närområdet finns bollplan, Vivstavarvsparken, konstgräsplan och stor lekplats vid skolan. Lugna fina omgivningar med närhet till allt från storstad till bekväm närmiljö i form av matbutik, Hemskogen och goda kommunikationer vid Svedmyra eller Stureby.

Nära till busshållplats för buss 163 som på ett par minuter tar dig till Svedmyra med t-bana och matbutik och till buss 144 vid Huddingevägen som går till Gullmarsplan på några minuter.
Åker man åt andra håller kommer man till Älvsjö station. Ca 5 minuters promenad till t-banestationerna i Svedmyra och Stureby.
Bor man här har man även nära till många aktiviteter med Enskede rackethall, Enskede ridskola, Enskede och Stureby IP med fotboll och friidrott.
Om man tar tunnelbanan ett par stationer kommer man till Globenområdet med Tele2 arena och det kommande Slakthusområdet med restauranger, caféer och mycket mer.


Boarea/biarea
180/67 kvm
Driftkostnad
40 418 kr/år
Tomtarea
898 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-05-28

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Klamparbacken såldes av oss 2020-05-28. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Klamparbacken.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.