Kubikenborgsvägen 5 2tr / Stureby / Enskede / Stockholm

2,65 i takhöjd, genomgående plankgolv, gavel, RIKTIGT läckert kök, T-bana/buss nära

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
2 367 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kubikenborgsvägen såldes av oss 2019-11-13. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Kubikenborgsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

2,65 i takhöjd, vackert genomgående plankgolv i hela bostaden som ger ett gediget och patinakraftigt uttryck. Köket är nyligen renoverat och håller absolut bästa stil. Marmorbänk, bistroinspirerad kakling, riktigt bra förvaring och beredningsytor, diskmaskin, sittplats för snabbmåltiden, middagar med det stora som lilla sällskapet i vardagsrummet. Matkonstnären kommer mysa varje matlagning oavsett om det är till att breda en smörgås eller tillreda ett långkok, amatören kommer också att trivas - köket är så rackarns läckert! Stort sovrum med plats för dubbelsäng och riktigt välutnyttjad förvaring. Gavel innebär ju att det kommer vara ljust i bostaden från morgon till kväll tack vare att fönster vänder i tre vädersträck. T-bana ca 6 minuter nära eller bussen utanför huset. Lägenhet i villaområdet Stureby! Såå rätt! Välkommen till visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.