Långåkersvägen 68

Långåkersvägen 68

Slutpris

8 550 000 kr


Stureby— Enskede— Stockholm

Långåkersvägen 68


Slutpris
8 550 000 kr

Stureby— Enskede— Stockholm

Friköpt radhus i Sturebys gröna villaidyll - Rejält hus för stora familjen - originaldetaljer kvar!

Nu har vi fått chansen att förmedla en riktig familjedröm i trevliga Stureby. 60-talsradhus i två bostadsplan och ett inrett källarplan samt garage. 4-5 sovrum och många sociala ytor. Tre utemiljöer; stor terrass och gräsmatta mot baksida samt uteplats och balkong mot framsidan. Varsamt bevarat och i gott skick och fjärrvärme. Viss modernisering kan önskas - men inte behövas? Här väljer du själv om du flyttar in idag eller plockar fram målarbyxorna först!

Stureby är ju verkligen en stadsmiljö som är idyllisk; här samsas ett mindre antal flerbostadshus från 1940-50-talen, samt en hel drös av vackra villor i alla tidsstilar (sedan 1900-talets början). Dessutom finns här ett mindre antal mycket trevliga radhus i två- eller treplan, bland annat dessa på Långåkersvägen. Detta hus är perfekt för dig som söker såväl många rum och ljusa sociala ytor - samt - bra förvarings- och "biytor". Ibland vill man ju ha en liten hörna för musikstudion, pingisbordet, modelljärnvägen eller syföreningen att samlas på? Här finns allt!

Sturebyskolan som är såväl populär som prisbelönt ligger på morgonrocksavstånd. Runt hörnet har nyligen Gamla Enskede matbod öppnat en Deli som ska överträffa förväntningarna, vägg i vägg med klassiska Ankis Café. På gångavstånd finns också Svedmyraplan och den omtalade ICA BEA, som är Enskedes egna "Superaffär". T-banan ligger på 10 minuters avstånd, bussar finns såväl precis utanför, samt vid Huddingevägen.

Nu är det dags att bege sig till Enskede och Stureby för att förverkliga husdrömmen i ett kompakt och perfekt format!


Boarea/biarea
130/65 kvm
Driftkostnad
38 300 kr/år
Tomtarea
182 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-04-07

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna radhus på Långåkersvägen såldes av oss 2022-04-07. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Långåkersvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.