Postiljonsvägen 16

Postiljonsvägen 16

Slutpris

2 800 000 kr


Svedmyra— ENSKEDE— Stockholm

Postiljonsvägen 16


Slutpris
2 800 000 kr

Svedmyra— ENSKEDE— Stockholm

Grönt, grönt, grönt! - Underbart belägen 50-talstvåa - Söderbalkong - Bra förening!

"Svedmyrahöjden" ovanför Enskedes villaområde; denna trevliga lilla stadsdel som ligger lite gömt och i skymundan men ändå nära storstadens puls! Här finns snart chansen till en trevlig 2:a med kanonläge mot både fram- och baksida. Bra disponerad med ett större sovrum samt kök med matplats och stort vardagsrum med utgång till balkong & grön utsikt mot skogsdunge. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bra förvaring med en klädkammare i lägenheten och förråd i samma hus i källarplan. Stambytt och helkaklat badrum. Vackra golv och ytskikt i alla rum. Helt nyrenoverat kök i ljusa & vackra färger från 2022.

Föreningen har genomfört många större renoveringar och har sju stycken affärslokaler som ger bra med intäkter. Vacker mijö med äppelträd på framsidan och lekplats på baksidan. Svedmyra gränsar till närmast till Sturebys villakvarter åt ena hållet och Majroskogen åt andra hållet. Det gröna lummiga läget till trots har man Enskedes fina utbud av butiker, restauranger, caféer, träningsmöjligheter som racketsport, fotboll, ridning eller träning på stadens utegym. Dessutom är det nära till Globen och Tele2 arena med konserter, shower och matcher. Med t-banan tar man sig snabbt in till Södermalm och city. Nedanför backen från Svedmyrahöjden ligger stationen Svedmyra. Här hittar man också Enskedes egna "Superaffär" ICA BEA; affären som har "allt". I Svedmyra finns också Oppundaparken, där det finns lekplats, fotbollsplan och utegym.

Välkommen till Svedmyrahöjden och charmiga Postiljonsvägen!


Boarea
55 kvm
Avgift
4 136 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-09-22

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Postiljonsvägen såldes av oss 2023-09-22. Se alla våra försäljningar i ENSKEDE samt även på Postiljonsvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.