Skärblackavägen 7

Skärblackavägen 7


Stureby— Enskede— Stockholm

Skärblackavägen 7



Stureby— Enskede— Stockholm

Villa för stora familjen=många sovrum! Härlig trädgård för stora och små.

Med centralt läge i Stureby, nära skola, förskolor och tunnelbana – omgiven av lugna trygga kvarter.
Bättre läge är svårt att hitta, och när man kommer på plats möts man av ett välrenoverat hus med stora utrymmen för såväl vardag som fest. I anslutning till entrén ligger kök, matrum och vardagsrum och man når enkelt altanen på ca 65 kvm där man kan ha grillfest för släkt och vänner – samtidigt! Här behöver man inte snåla med inbjudningarna.

Vardagslivet blir enkelt med sex sovrum vilket gör att alla kan få sitt eget krypin. Matrummet rymmer lätt 8-10 personer så det blir inga problem att äta tillsammans, även om de större barnen kommer med nya pojk- eller flickvännen. Kökets generösa arbetsytor gör att man kan hjälpas åt med matlagningen eller så kan man i lugn och ro leka fram nya spännande måltider. Inspirationen blir inte mindre av att stå i detta vackra och genomtänkta retrokök från Kvänum.

Sällskapsytorna är väl fördelade på två allrum, vardagsrum och en stor rymlig gillestuga vilket gör att alla kan hitta sin plats för skolarbete, titta på tv eller gaming. Här kan man få lugn och ro och undvika familjekonflikter.
Den klädintresserade kommer verkligen även att uppskatta två väl tilltagna walk-in closets a´la Carrie Bradshaw som tillsammans med badrummets exklusiva inredning från danska Dansani i modern stil gör att man kan känna sig som en filmstjärna för en stund. Källaren är även den en potentiell lek- eller relaxavdelning med öppen spis, gym och ett rymligt badrum med bastu. Badkaret kan lätt bytas ut mot en större jacuzzi så är en komplett SPA-avdelning på plats. Stor förvaringsvind ger plats för ytterligare förvaring.

Trädgården är rena nöjesparken för barnen - här finns lekstuga, smultronland, gungställning med rutschkana och sandlåda vilket gör att man kan låta barnen leka dagarna i ända. På sommarens varma dag kan man även svalka sig i den väl tilltagna ovanmarkpoolen.

Huset erbjuder en väl tilltagen lista över genomförda renoveringar vilket ger ett boende utan större behov av åtgärder under de närmaste åren.

Sturebyskolan, F-9, som fått Stockholms kvalitetspris 2004 och 2015, liksom Stureby tunnelbanestation, ligger båda inom 5 minuters promenadavstånd från huset. Närmsta förskola, uppskattade Blå kullen med stor naturtomt, ligger på 300 meters gångavstånd genom en vacker skog. Fler populära förskolor finns i närheten. Vivstavarvsparken, med plaskdamm, linbana, gungor, klätterställningar och Sturebys bästa pulkabacke ligger på 250 meters gångavstånd. För större barn finns flera bra aktiviteter med Enskede rackethall, Enskede ridskola, fotboll genom Stureby SK och Enskede IK samt Hammarby friidrott och Hammarbygymnasterna för att nämna några. Service är samlat kring Svedmyraplan och Sockenplan där man finner matbutiker, restauranger, café, cykelservice och populära och välsorterade Ica Bea. Från Stureby tunnelbanestation, som ligger på 5 minuters promenadavstånd från huset, tar det ca 10 min att komma till Söder. Väljer du bil eller cykel är du där på ca 15 min.


Boarea/biarea
ca 165/60 kvm
Driftkostnad
32 456 kr/år
Tomtarea
713 kvm
Rum
10 rum (6 sovrum)
Såld
2020-11-26

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Skärblackavägen såldes av oss 2020-11-26. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Skärblackavägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.