Skönviksvägen 315

Skönviksvägen 315

Slutpris

3 270 000 kr


STUREBY— Enskede— Stockholm

Skönviksvägen 315


Slutpris
3 270 000 kr

STUREBY— Enskede— Stockholm

Bo mitt i "Skogen" - Tre minuter till t-banan!

Kom och upplev det vackraste med 1950-talet i HSB-föreningen Stureby, ett område som bebyggdes mitt emellan små bergsklackar, tallar och granar - men samtidigt bara ett par minuters gångväg från t-banan! Mycket vackra ytskikt i alla rum och stambytt samt renoverat badrum. Perfekt planerad med två sovrum belägna mot den lugna innergården. Trea som kan disponeras om till en bra fyra om man önskar. Kök, matplats och vardagsrum i linje med varandra. Com Hem kabel-Tv och bredband ingår i månadsavgiften.

Kort gångväg till tunnelbanan och linje 19 som tar dig till T-centralen på cirka en kvart. I närområdet finns flera uppskattade förskolor och även prisade Sturebyskolan. "Superaffären" ICA Bea i Svedmyra blir en självklar fast punkt i tillvaron - Enskedes absolut bästa varuhus. Barnvänligt är bara förnamnet; cykel och barnvagnsutrymme i samma hus, återvändsgränd utan någon eller mycket lite trafik, gräsytor och lekplats utanför porten. Bandhagen ligger också på ett kort avstånd från huset och med gångvägen utanför är man där på endast 5 minuter. Chateau är Bandhagens pärla, ett uppskattat fik och bageri, samt här finns också Bandängens 4H-gård. Välkommen till denna inflyttningsklara trea på Skönviksvägen 315 i 50-talsidyllen Stureby!

(FILM: Se gärna filmen om lägenheten på Mäklarhusets hemsida, från Hemnet; klicka dig vidare in på "Läs mer hos mäklaren".)


Boarea
69 kvm
Avgift
4 231 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-17

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Skönviksvägen såldes av oss 2019-10-17. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Skönviksvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.