Tanneforsvägen 33

Tanneforsvägen 33


Stureby— Enskede— Stockholm

Tanneforsvägen 33



Stureby— Enskede— Stockholm

Villa med härliga sällskapsytor och centralt läge nära t-bana.

Ett bekvämt boende med fina originaldetaljer i kombination med stora härliga sällskapsytor och med en friköpt tomt om 722 som sommartid är grön insynsskyddad oas.

Inne i huset kommer man till en rymlig hall som via en vacker trappa leder upp till övre plan där fokus ligger på stora ljusa sällskapsytor. Matsal, vardagsrum och glasat uterum i fil ger sällskapsytor som fungerar vid såväl vardag som vid umgänge med släkt och vänner. Det är inte svårt att tänka sig glada middagar i den rymliga matsalen eller att hänga framför den fina öppna spisen under kalla vinterdagar när ljuset flödar in genom det glasade uterummet. På samma plan finns tre sovrum, som ligger avskiljt från varandra, samt kök med matplats. Rummen har fina gamla parkettgolv och i matsalen finns ett vackert blyinfattat fönster.

I entréplanet ligger en mysig gillestuga i direkt anslutning till hallen. Även här finns en fin öppen spis med kamininsats och ett vackert blyinfattat fönster. Fortsätter man längre in kommer ett badrum med både hörnbadkar och duschplats och intilliggande bastu och separat wc. Sedan passerar man tvättstuga till en groventré med gott om garderober samt ingång till ett kontor/sovrum - ger möjlighet till generationsboende eller företagardel med egen entré. Garaget ger stora möjligheter till förvaring för både bil, mc, cyklar och har plats för arbetsbänk.

Garaget har plats för bil och det finns plats för ytterligare en bil på uppfarten. En smart detalj är värmeslingorna som håller uppfarten isfri under vintern.

Tomten är högt belägen och har uteplats med grill, friggebod där man kan förvara trädgårdsredskap, cyklar m.m. Plan yta för studsmatta och barnens lek.

Inom gångavstånd från huset ligger Stureby tunnelbana samt buss 161. Inom området finns flera förskolor och dessutom Sturebyskolan, Tallkrogen skola och Bäckahagens skola. Har man hund, vill promenera i skogen eller låta barnen bygga koja ligger Majroskogen bara några hundra meter bort.
Ca 1 kilometer till Svedmyraplan med Ica BEA som är en stor och välsorterad matbutik som även har leksaker, inredning, kläder och mycket mer. I Bandhagen finns även där en Ica butik.


Boarea/biarea
197/32 kvm
Driftkostnad
22 035 kr/år
Tomtarea
722 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-09

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Tanneforsvägen såldes av oss 2019-10-09. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Tanneforsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.