Torögatan 86

Torögatan 86

Slutpris

9 450 000 kr


Enskede / Svedmyra— Enskede— Stockholm

Torögatan 86


Slutpris
9 450 000 kr

Enskede / Svedmyra— Enskede— Stockholm

Unikt läge vid återvändsgata och allmänning, friköpt tomt, bergvärme och väldigt väl renoverat.

UNIKT hus med ett läge som få har, vid ÅTERVÄNDSGATA och ALLMÄNNING - LÄGE, LÄGE, LÄGE! Dessutom FRIKÖPT TOMT, BERGVÄRME och väldigt väl renoverat - en drömlik tillflyktsort för småbarnsföräldrar och alla som söker lugn. Välunderhållet hem med genomgående hög teknisk standard och en mängd fina detaljer bevarade, bergvärme och inte en, utan TVÅ ÖPPNA SPISAR (en på varje våningsplan). Dessutom erbjuder huset möjligheten till generationsboende eller uthyrningsdel med ingångar på båda våningsplanen. Det tidigare garaget har gjorts om till två rum där det ena alltså har egen ingång och det inre rummet är ett bra sovrum eller kontor. Med en uppfart som rymmer flera bilar, är det enkelt att välkomna gäster eller parkera familjens fordon.

GRANNE MED ALLMÄNNING OCH LEKPARK, njut av totalt skydd från trafikbuller och vardagsstress. Här kan barnen leka fritt och säkert medan du kopplar av på din soliga uteplats. SVEDMYRASKOGEN som granne och MAJROSKOGEN bara en kort promenad nära, är naturen alltid inom räckhåll. Bokstavligen naturens lugnande närvaro direkt utanför dörren.

TVÅ TUNNELBANELINJER vid Tallkrogen respektive Svedmyra ligger nära, vilket ger smidig tillgång till staden. Vid Svedmyra finns två busslinjer 161 och 163 som täcker stora delar av söderort. Matbutiker och närservice finns inom bekvämt avstånd, vilket gör vardagslogistiken till en bris. Förskolor och skolor i närheten skapar bästa möjliga förutsättningar för en trygg och stabil start på livet för dina barn.

Välkommen till detta hem och dess oslagbara läge - en perfekt plats att kalla hemma!


Boarea/biarea
84/17 kvm
Driftkostnad
40 888 kr/år
Tomtarea
500 kvm
Rum
6 rum (5-6 sovrum)
Såld
2024-06-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.