Tussmötevägen 134c

Tussmötevägen 134c


Stureby— Enskede— Stockholm

Tussmötevägen 134c



Stureby— Enskede— Stockholm

Modern stilren lägenhet från 2019!

Endast ett par minuters promenad från t-bana, omgiven av grönska står detta nybyggda hus.
Ta hissen till tredje våningen och du finner en lägenhet som du kommer att älska att komma hem till varje dag. Kliv in i den rymliga hallen, häng av dig kläderna och ta några steg in i ett rum med öppna sällskapsytor, gå genom vardagsrummet och öppna dörren till den stora möblerbara balkongen och låt fågelsången från skogspartiet flöda in i lägenheten. Vardagsrummet leder sedan till det lugnt och svalt belägna sovrummet och från hallen kommer du till ett stort, lyxigt duschrum. En drömlägenhet helt enkelt!

Inom föreningen finns ett lägenhetsförråd, cykelrum och ett stort garage. Mellan husen finns fint planerade gårdar med solbäddar, gungställning och mycket mer.

Förutom t-banan finns Svedmyraplan med Ica BEA som är en stor populär butik med stor matavdelning men även leksaker, inredning, kläder m.m. Om man går lite längre finns caféer, restauranger och Gamla Enskedes fina kvarter med Enskedespelen, julmarknad och mycket mer. För den aktiva finns rackethallen, ridskolan, Enskede IP och mycket mer. Vill man ta en liten promenad i grönskan finns Hemskogen, Majroskogen och Svedmyraskogen inom bekvämt avstånd.


Boarea
51 kvm
Avgift
3 422 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-02-28

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Tussmötevägen såldes av oss 2020-02-28. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Tussmötevägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.