Vargövägen 6

Vargövägen 6

Slutpris

12 250 000 kr


Stureby— Enskede— Stockholm

Vargövägen 6


Slutpris
12 250 000 kr

Stureby— Enskede— Stockholm

Lugnt läge, solig trädgård och nära till allt!

Välkommen till detta hemtrevliga och fina hus som ligger på en syd-västvänd tomt, omgiven av en insynsskyddad, blomstrande lättskött trädgård. Här finns bland annat fruktträd, hallon, vindruvor, krusbär, rabarber och perenner som blommar från tidig vår till höst.
Villan ligger på en lugn gata, nära till flera bra förskolor och Sturebyskolan.

Invändigt blir ingen besviken! Man kommer in i en rymlig hall med härligt ljus. Här finns plats för allt som man kan behöva när det kommer till förvaring av ytterkläder och skor. Längre in hittar man stora sociala ytor med kök, matrum och vardagsrum som ligger i öppen planlösning vilket inbjuder till trivsamma middagar och umgänge. På vintern sprider den öppna spisen extra värme och stämning i rummet. Takhöjden på våningsplanet är generös och ljuset flödar in från fönster i tre väderstreck.

Från vardagsrummet kliver man ut på en stor altan om ca 40 kvm. Här kan man sitta i skydd under tak eller njuta av solen på de öppna ytorna. På sommaren blir altanen ett förlängt vardagsrum när altandörrarna öppnas.

På samma plan finns även ett rymligt sovrum med garderober och ett snyggt, modernt duschrum med toalett.

En trappa ner kommer man till två rymliga sovrum med bra ljusinsläpp samt ett mindre rum som kan bli gästrum eller kontor. För de som bor på detta plan finns en separat wc och ett duschrum som är kombinerat med tvättstuga. Perfekt när man har lite större barn eller gäster som bor i huset. På nedre plan finns även en större klädkammare.

Vill du byta lugnet och villaidyllen mot pulsen i innerstan så gör du det på ett kick. Tunnelbanan ligger fyra minuter bort och med den når man Södermalm på tio minuter, Globenområdet på 5 min och T-Centralen på 17 min. Enskede bjuder annars på flera bra caféer och restauranger såsom Svedmyra Sushibar, Gamla Enskede Matbod, Matateljén, Delselius konditori och Enskedeparkens bageri i anslutning till Enskede Ridskola. Och missa inte mysiga, veganska Café Ingenstans i Stureby!

För den som gillar att träna finns Majroskogen nära, flera utegym, Enskede träningsstudio, Enskede Rackethall och Enskede IP för att nämna några exempel.

Inom bekvämt gångavstånd finns tre förskolor, Jösse, Gullmyran och Blå Kullen. Det finns också många fina lekparker i området, bland annat Vivstavarvsparken med plaskdamm på sommaren och områdets bästa pulkabacke vintertid. Oavsett i vilken fas du är i livet har Stureby och Enskede mycket att erbjuda.


Boarea/biarea
88/82 kvm
Driftkostnad
42 950 kr/år
Tomtarea
677 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-08-26

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Vargövägen såldes av oss 2021-08-26. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Vargövägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.