Astri Taubes Torg 4 / Enskede / Årsta / Skarpnäck / Johanneshov Enskededalen / Enskededalen / Stockholm

Slutpris
4 755 000 kr
Boarea
102 kvm
Avgift
5 551 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2015-02-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Astri Taubes Torg såldes av oss 2015-02-19. Se alla våra försäljningar i Enskededalen samt även på Astri Taubes Torg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enskede / Årsta / Skarpnäck / Johanneshov Enskededalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett attraktivt boende i nyproducerad fyra (-12) på 102 ljusa och luftiga kvm med genomgående hög standard och smakfulla materialval. Lägenheten erbjuder en mycket trevlig planlösning med toppmodernt kök som ligger i en öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till balkong i västläge med sol större delen av dagen. Tre bra sovrum och gott om förvaring samt rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt extra wc. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. Garageplats i källarplan finns att hyra med direkt access från hissen.

Här bor du med attraktivt läge mitt i Enskededalens villaidyll och mellan föreningens hus finns det trevliga lekplatser och grillmöjligheter sommartid. Runt knuten ligger Nackareservatets vackra natur med badsjöar, motionsslingor och strövområden. På bekvämt avstånd finns livsmedelsaffärer, t-bana, bank och restauranger.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.