Guldsmedsvägen 9

Guldsmedsvägen 9

Slutpris

3 375 000 kr


Enskededalen— Stockholm

Guldsmedsvägen 9


Slutpris
3 375 000 kr

Enskededalen— Stockholm

Gavel 3:a med öppen spis och balkong mot grönska! Renoveringschans!

Nu finns chansen att förvärva denna fantastiska gaveltrea med öppen spis och balkong i ett suveränt läge i Enskededalen.

Suveränt gavelläge med öppen spis, balkong och mot lugn gård finns möjligheten att renovera och sätta er helt egna prägel på denna bostad. Våning 1 erbjuder möjligheten till en bekväm och stilfull livsstil i en naturskön omgivning. Med en stor balkong som vetter mot grönska kan du njuta av fridfulla stunder utomhus och ta in den friska luften. Hall med plats för avhägning. Socialt vardagsrum med utgång till balkongen. Här finns en charmig öppen spis som skapar en mysig stämning och ger möjlighet till härliga kvällar framför elden under kyligare månader. Två sovrum med vardera plats för bredare säng samt annat möblemang. De tre rummen är välplanerade och erbjuder gott om utrymme för både vardagsliv och avkoppling. Detta hörnläge ger inte bara en känsla av rymd och ljus, utan erbjuder också spännande möjligheter till renovering. Du har chansen att skapa två bra sovrum eller ett extra rum som kan användas som arbetsrum/gästrum.

Läget i Enskededalen är idealiskt för den som uppskattar både närhet till natur och stadsliv. Här finns grönområden och vackra promenadvägar inom bekvämt avstånd. Samtidigt är det enkelt att ta sig in till Stockholm city för att njuta av stadens puls, shopping och restauranger. Missa inte chansen att förvärva denna underbara lägenhet med stor potential! Välkommen till ditt nya drömhem i Enskededalen!

Äkta förening som äger marken.
Fastigheten består av 28 lägenheter med bostadsrätt samt 5 lägenheter och 1 lokal med hyresrätt.
Verksamhet i lokalen är en revisionsbyrå.
Gemensamhetsutrymmen:
Tvättstuga, cykelrum och återvinningsrum/miljörum och förråd.

Kontakta ansvarig mäklare Hampus Schöllin vid intresse.
Tel: 076- 820 19 94.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
63 kvm
Avgift
4 294 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-07-07

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Guldsmedsvägen såldes av oss 2023-07-07. Se alla våra försäljningar i Enskededalen samt även på Guldsmedsvägen.

Boka värdering

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Emelie Edqvist

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.