Sara Moraeas väg 141

Sara Moraeas väg 141

Slutpris

13 275 000 kr


Enskede/Kärringstan— Enskede— Stockholm

Sara Moraeas väg 141


Slutpris
13 275 000 kr

Enskede/Kärringstan— Enskede— Stockholm

Vacker 20-talsvilla i Enskede - ett hus att längta hem till!

Ett fantastiskt hus att längta hem till.
Ett unikt boende med centralt läge i ett av Stockholms mest attraktiva villaområden Kärringstan.

Entréplan med stort kök och utgång till den fritt belägna trädgården (som vetter mot en park). Vardagsrum och matsal i fil, med öppen spis. I anslutning till hallen finns en separat wc. På övervåningen finns tre sovrum och ett rymligt badrum. Allrummet på övervåningen kan användas som arbetsrum eller TV-rum, alternativt avdelas till ett mindre sovrum. Den stora vindsvåningen på plan 3 kan användas som arbetskontor eller inredas som en vindslägenhet (delvis förberett). Vindsvåningen kan också inredas med fler sovrum. Den stora källaren med dubbelgarage har gott om förvaring, tvättstuga m.m. Även på vinden finns det gott om förvaringsutrymmen.

Huset är, både interiört och exteriört, välvårdat och i gott skick. Det stora badrummet kan behöva renoveras för en modern standard. Huset har fyra eldstäder, spröjsade fönster, spegeldörrar, ekparkett, trägolv och högt i tak. Ett på alla sätt stiligt och vackert byggarmästarhus från 20-talet! Trädgården är en oas, som ett stort grönt rum och kronan på verket är den stora tallen.

Utöver områdets tre förskolor finns här Skarpnäcks Gamla skola (byggd 1929) som har ett gott renommé och närheten till skolan ger barnen möjlighet att gå själva till och från skolan. I grannskapet finns också ett gymnasium med de nationella programmen naturvetenskap och samhällsvetenskap med flera inriktningar. Närheten till tunnelbanan (med ca 10 minuter till Slussen) och i övrigt goda kommunikationer och service bidrar till områdets fördel. Nästgårds finns grönområdet Nackareservatet med många sjöar, golfbana och fina promenadvägar. Nästgårds finns också Nytorps gärde med ett utomhusbad. Även Björkhagens idrottsplats finns i grannskapet. I Kärrtorps centrum finns utöver butiker och service, också biografen Reflexen och Turteatern. Välkomna till Kärringstan!


Boarea/biarea
195/76 kvm
Driftkostnad
37 800 kr/år
Tomtarea
624 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-02-05

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Sara Moraeas väg såldes av oss 2020-02-05. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Sara Moraeas väg.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.