Sara Moraeas väg 141 / Enskede/Kärringstan / Enskede / Stockholm

Vacker 20-talsvilla i Enskede - ett hus att längta hem till!

Slutpris
13 275 000 kr
Boarea/biarea
195/76 kvm
Driftkostnad
37 800 kr/år
Totalareal
624 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-02-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Sara Moraeas Väg såldes av oss 2020-02-05. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Sara Moraeas Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enskede/Kärringstan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett fantastiskt hus att längta hem till.
Ett unikt boende med centralt läge i ett av Stockholms mest attraktiva villaområden Kärringstan.

Entréplan med stort kök och utgång till den fritt belägna trädgården (som vetter mot en park). Vardagsrum och matsal i fil, med öppen spis. I anslutning till hallen finns en separat wc. På övervåningen finns tre sovrum och ett rymligt badrum. Allrummet på övervåningen kan användas som arbetsrum eller TV-rum, alternativt avdelas till ett mindre sovrum. Den stora vindsvåningen på plan 3 kan användas som arbetskontor eller inredas som en vindslägenhet (delvis förberett). Vindsvåningen kan också inredas med fler sovrum. Den stora källaren med dubbelgarage har gott om förvaring, tvättstuga m.m. Även på vinden finns det gott om förvaringsutrymmen.

Huset är, både interiört och exteriört, välvårdat och i gott skick. Det stora badrummet kan behöva renoveras för en modern standard. Huset har fyra eldstäder, spröjsade fönster, spegeldörrar, ekparkett, trägolv och högt i tak. Ett på alla sätt stiligt och vackert byggarmästarhus från 20-talet! Trädgården är en oas, som ett stort grönt rum och kronan på verket är den stora tallen.

Utöver områdets tre förskolor finns här Skarpnäcks Gamla skola (byggd 1929) som har ett gott renommé och närheten till skolan ger barnen möjlighet att gå själva till och från skolan. I grannskapet finns också ett gymnasium med de nationella programmen naturvetenskap och samhällsvetenskap med flera inriktningar. Närheten till tunnelbanan (med ca 10 minuter till Slussen) och i övrigt goda kommunikationer och service bidrar till områdets fördel. Nästgårds finns grönområdet Nackareservatet med många sjöar, golfbana och fina promenadvägar. Nästgårds finns också Nytorps gärde med ett utomhusbad. Även Björkhagens idrottsplats finns i grannskapet. I Kärrtorps centrum finns utöver butiker och service, också biografen Reflexen och Turteatern. Välkomna till Kärringstan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.