Täppgränd 105 - 3tr / Enskededalen / Stockholm

Högt upp med balkong i sydväst. Hiss i huset. Nära T-bana.

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea
88 kvm
Avgift
4 090 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-07-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Täppgränd såldes av oss 2019-07-11. Se alla våra försäljningar i Enskededalen samt även på Täppgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enskededalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTERAT PRIS ! RING FÖR VISNING! Modernt renoverad bostad med ett stilriktigt kök för matkonstnären i sobra kontraster mellan ljust och mörkt. Balkong i högt läge stor nog för långbord eller däckstolar. Sovrummet har plats för bred dubbelsäng och sängbord. Dessutom har sovrummet egen Carrie Bradshaw-garderob, stor nog för alla kläder alternativt litet arbetsrum. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp och ytor för soffa, mediabänk och bokhyllor/förvaring. Badrum med badkar och tvättmaskin. Fantastisk gård som gör benen fulla av spring, nära T-bana, matbutiker, restauranger, Enskede bageri, gym, uppvärmd simbassäng, Nackareservatet, badsjöar, golfbanor, Hellasgården och mycket, mycket mer.

Välkommen till livskvalitet några minuters tunnelbanetur från Stockholm City.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.