Björksäter 2

Björksäter 2

Slutpris

5 000 000 kr


Färentuna— Ekerö

Björksäter 2


Slutpris
5 000 000 kr

Färentuna— Ekerö

Välkommen till detta välplanerat hus med idylisk fruktträdgård

-STOR TRÄDGÅRD
-FRUKTTRÄD
-SOL HELA DAGEN
-VÄLPLANERAT HUS
-DUBBELGARAGE MED ELEKTRISKA DÖRRAR
-NÄRA SKOLA OCH FÖRSKOLA

Det är med glädje jag får presentera detta fina enplanshus med källare 129+125 kvm och dubbelgarage. Här bor du enkelt med goda ytor och plats för hela familjen. Bostaden erbjuder dessutom en fantastisk uteplats med öppenspis och trädgård med fruktträd. Huset ritades och uppfördes av ett arkitektpar som skapat ett ljust och välplanerat hus som erbjuder stora sällskapsytor, bra sovrum och goda förvaringsmöjligheter. När huset ritades placerades det i en perfekt vinkel för att skapar en egen oas på baksidan med goda sällskapsytor på altanen och den planan trädgården precis intill med fruktträd och växthus för odlingar.

När du går in genom den tilltagna entrén möts du direkt av ljuset från de stora fönsterpartierna som vätter ut mot bakgården och uteplatsen. Intill entrén ligger det stora och ljusa vardagsrummet med eldstad där hela familjen kan samlas på högtider eller bara för en mysigt fredagskväll. Vidare in i huset ligger det fräscha helkaklade badrummet som gjordes i ordning 2013 samt köket och sovrummen. Det stora rymliga köket från Puusteli har en smart U-formning vilket skapar bästa förutsättningarna för att enkelt kunna laga mat till både det stora och lilla sällskapet. Vidare i huset finns det ett hobbyrum, stor tvättstuga, pannrum, bastu, gym rum och gillestuga med egen eldstad.

Denna unika bostad är belägen i ett lugnt område på återvändsgata med närhet till Färentuna skolan och förskola samt kommunikation till Ekerö centrum och Brommaplan. Detta är det perfekta boende för dig som vill bo med naturen precis intill dörren och med närhet till bad och friluftsliv.


Boarea/biarea
129/125 kvm
Driftkostnad
57 703 kr/år
Tomtarea
1 601 kvm
Rum
5 rum
Såld
2023-08-06

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna villa på Björksäter såldes av oss 2023-08-06. Se alla våra försäljningar i Färentuna samt även på Björksäter.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.