Bokhållarvägen 7

Bokhållarvägen 7

Slutpris

6 680 000 kr


Hökarängen— Farsta— Stockholm

Bokhållarvägen 7


Slutpris
6 680 000 kr

Hökarängen— Farsta— Stockholm

Villadrömmen börjar i Hökarängen! Fint 1-planshus om över 200 kvm!

Hökarängen i Stockholm, där tunnelbanan först landade och en välkänd gågata som utgör det pittoreska 50-talscentrumet - det är här villadrömmen kan slå in! Endast 10 minuters promenad från centrum och t-bana så når man detta friköpta charmiga hus på lugna Bokhållarvägen 7. Många utbytta och iordninggjorda detaljer såsom tak, bergvärme, ventilation, kök och badrum mm, gör att man här kommer till ett "dukat bord". Sätt färg på väggarna enlig eget önskemål och flytta in! Tre sovrum på övre plan och vardagsrum med braskamin samt stort kök med köksö. Källarplanet erbjuder ytterligare ett sovrum, men kan rymma ett par stycken till. Dubbelgarage. Den friköpta tomten är uppväxt på ett trevligt sätt och bjuder planteringar, gräsmatta och äppelträd. Liten förrådsbyggnad på tomten som rymmer cykel och trädgårdsverktyg.

Området är trevligt och består av ett par stycken gator med radhus och friliggande villor och runt om sträcker sig Hökarängens 50-talsbebyggelse. T-banan till city tar 20 minuter och bussarna korsar hela Söderort från Skarpnäck till Älvsjö och Skärholmen. I området finns flera bra bagerier och restauranger, samt till Farsta centrum med stort utbud av mat, mode och livsmedel är det nästan gångavstånd. Välkommen till Bokhållarvägen och Hökarängen för denna husdröm!


Boarea/biarea
98/114 kvm
Driftkostnad
32 715 kr/år
Tomtarea
499 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-05-21

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna villa på Bokhållarvägen såldes av oss 2020-05-21. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Bokhållarvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.