Ekebergabacken 2b / Sköndal/Farsta / Farsta / Stockholm

9 min promenad till T-bana vid Farsta Centrum

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
80,5 kvm
Avgift
5 541 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-05-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ekebergabacken såldes av oss 2019-05-29. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Ekebergabacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sköndal/Farsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En grön promenad från bostaden till T-bana vid Farsta Centrum tar bara 9 minuter, bussen rullar också till centrum eller Pendeltåget vid Farsta Strand.

Ljus gavelbostad med ett härligt ljusinsläpp genom de många fönster i olika former och storlekar. Genomgående parkettgolv och bästa planlösningen där kök, matplats och vardagsrum gränsar till varandra. Den inglasade balkongen gör att det går tidigt på säsongen att sitta ute och kanske grilla eller börja odla. Två stora sovrum med plats för stora som små familjemedlemmar. Helkaklat stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Huset är ungt och välvårdat och ligger precis vid Drevviken. Du kan gå till Farsta Centrum där Tunnelbana och ett riktigt bra centrum finns. Bussen trafikerar tätt utanför huset så det går också att åka buss till Farsta Centrum eller Farsta Strand där pendeltåget trafikerar. I motsatt riktning finns Sköndals centrum. Kort och gott en modern bostad nära natur och kommunikation. Välkommen till visning. Välkommen hem.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.