Söndagsvägen 30, 3 tr

Söndagsvägen 30, 3 tr

Slutpris

4 420 000 kr


Farsta - Hökarängen— Farsta— Stockholm

Söndagsvägen 30, 3 tr


Slutpris
4 420 000 kr

Farsta - Hökarängen— Farsta— Stockholm

Underbar 5:a i gavelläge med stor balkong i västläge - högst upp!

Välkommen till denna underbara 5:a om ca. 120 kvm i barnvänliga Hökarängen. Denna magnifika lägenhet, högst upp i huset med gavelläge och soldränkt balkong bjuder på en harmonisk atmosfär och en exemplarisk planlösning - perfekt för familjen.

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett rymligt, lättmöblerat och ljust rum med vackert trägolv och vitmålade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp och fönster åt två håll, generösa sällskapsytor och gott om plats för såväl soffgrupp som matbord och mediamöblemang. Dessutom ett härligt burspråk med utsikt mot natur. De generösa sällskapsytorna erbjuder utrymme för både avkoppling och underbara middagar.

Renoverat och stilrent kök som genomsyrar modern elegans och funktion. Utrustningen består av induktionshäll, kyl, frys, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn och äkt. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, släta luckor, bänkskiva i ek, stänkskydd av marmor, rejäl köksbänk och gott om plats för matbord.

Härifrån når ni ut till den insynsskyddade balkongen i västläge som bjuder på eftermiddags- och kvällssol och en förtrollande utsikt över naturen.

Detta hem stoltserar dessutom med två badrum, båda komplett utrustade med dusch. Fyra tilltagna sovrum med bra förvaringslösningar.

Läget är eftertraktat och ni bor här i ett lugnt och barnvänligt område. Endast en kort promenad från kommunikationer, natur och all behövlig service i Hökarängen.

En kort promenad tar dig till Hökarängens tunnelbanestation. Hit tar du dig med tunnelbanans gröna linje 18 mot Farsta strand. Med tunnelbanan tar du dig in till T-centralen på ca 20 min och till Farsta centrum på ca 2 minuter.
Buss 172, 173, 182 och nattbuss 193 trafikerar Hökarängen. Med bil tar det ca 10 min till T-centralen.

I Hökarängens centrum finns livsmedelsbutik (MatDax Hökarängen), torghandel, restauranger, konditori, tre mycket populära barnbutiker, apotek mm. I närområdet finns populära restaurangen Dirty dough och det fantastiska bageriet BAK samt nya handelsplatsen i Sköndal med bland annat Willys, Plantagen och gym.


Boarea
119.5 kvm
Avgift
8 778 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-12-06

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Söndagsvägen såldes av oss 2023-12-06. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Söndagsvägen.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.