Svartviksvägen 2 / Stora Mellansjö / Farsta / Huddinge

Suverän villa för familj och företag!

Slutpris
8 450 000 kr
Boarea/biarea
280/44 kvm
Driftkostnad
41 335 kr/år
Tomtarea
1 566 kvm
Rum
9 rum (5-7 sovrum)
Såld
2017-09-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Svartviksvägen såldes av oss 2017-09-27. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Svartviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stora Mellansjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Suverän villa för familj och företag! Med härligt läge mellan villakvarteret och vacker landsbygd, 5 minuter från Farsta Centrum. Generösa ytor med 280 kvm boarea, 3 härliga samvarorum, 5 sovrum, kök med matplats för 10 personer. Parkering för 8 bilar, carport för 4 bilar plus 2-bilsgarage. Stor gavelterrass, bra solskydd genom flera markiser. Huset är ypperligt för den större familjen, lämpar sig även för generationsboende eller för företag/bostad. Bra skyltläge, utmärkt parkering och bra tillgänglighet är klara plus för företaget! En ljus och representativ villa med genomgående mycket gott underhåll. Anlagd snygg trädgård på sluttningstomt med bra besöksläge nära utfart till Ågestavägen och 100 m till hållplats Svartviksvägen. Unik natur med naturreservat alldeles intill och med sjöarna Magelungen och Ågestasjön inom kort promenadavstånd. Till Ågesta Golfklubb med restaurang är det ca 900 meter och strax intill ligger Ågesta Ridklubb.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration