Svartviksvägen 2

Svartviksvägen 2

Slutpris

8 450 000 kr


Stora Mellansjö— Farsta— Huddinge

Svartviksvägen 2


Slutpris
8 450 000 kr

Stora Mellansjö— Farsta— Huddinge

Suverän villa för familj och företag!

Suverän villa för familj och företag! Med härligt läge mellan villakvarteret och vacker landsbygd, 5 minuter från Farsta Centrum. Generösa ytor med 280 kvm boarea, 3 härliga samvarorum, 5 sovrum, kök med matplats för 10 personer. Parkering för 8 bilar, carport för 4 bilar plus 2-bilsgarage. Stor gavelterrass, bra solskydd genom flera markiser. Huset är ypperligt för den större familjen, lämpar sig även för generationsboende eller för företag/bostad. Bra skyltläge, utmärkt parkering och bra tillgänglighet är klara plus för företaget! En ljus och representativ villa med genomgående mycket gott underhåll. Anlagd snygg trädgård på sluttningstomt med bra besöksläge nära utfart till Ågestavägen och 100 m till hållplats Svartviksvägen. Unik natur med naturreservat alldeles intill och med sjöarna Magelungen och Ågestasjön inom kort promenadavstånd. Till Ågesta Golfklubb med restaurang är det ca 900 meter och strax intill ligger Ågesta Ridklubb.


Boarea/biarea
280/44 kvm
Driftkostnad
41 335 kr/år
Tomtarea
1 566 kvm
Rum
9 rum (5-7 sovrum)
Såld
2017-09-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.