Ullerudsbacken 51 / Farsta / Stockholm

Uteplats och barnvänligt läge nära skog och natur!

Slutpris
4 050 000 kr
Boarea
95 kvm
Avgift
6 046 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ullerudsbacken såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Ullerudsbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Farsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Underbart läge i huset med en solig uteplats och gräsmatta utanför fönstret i kombination med de vackra omgivningarna är detta ett boende som kan ge känslan av ett villaboende.

Detta är en lägenhet där man också kan både njuta av närheten till Farsta C och Farsta goda kommunikationer samtidigt som man har Magelungen och grönområde utanför uteplatsen. Inom kort avstånd har man även Ågesta underbara rekreationsområde med bad, motionsslingor, utegym, golfbana, stall m.m.

Lägenheten från 2004 har allt man förväntar sig av en modern lägenhet som rymligt badrum med tvättmaskin, kök med fullständig maskinell utrustning och matplats för familj och vänner i anslutning till vardagsrummet samt 3 sovrum. Från vardagsrummet kliver du ut på din egna soliga uteplats där du kan njuta av fågelsången samtidigt som barnen leker på gräsmatta eller i skogen.
Som förälder uppskattar man även närheten till Magelungsskolan med klass F-6. Här kan barnen gå själva till skolan redan vid låg ålder och efter skolan kan barnen nyttja fotbolls- och basketplanen eller lekplatsen.

Föreningen beskrivs som liten och trevlig, bla har man gemensamma aktiviteter på innergården.
En fördel är att föreningen äger sin mark vilket gör att man inte behöver vara orolig för ev höjningar av tomträttsavgäld.

Endast några minuters promenad till Farsta Strand med tunnelbana och pendeltåg samt litet centrum med bla matbutik. Till Farsta centrum är det ca 15 minuters promenad eller så tar man buss 184 eller 833 som tar 8-10 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Farsta

För de flesta av oss är Farsta känt för sitt stora och mycket uppskattade köpcentrum vilket invigdes redan 1960 och som efter renovering återinvigdes 2000. Område ligger längst ut på södra spetsen av Stockholms kommun och bebyggdes i huvudsak under 50-talets andra hälft utifrån ABC-principen (Arbete, Bostad och Centrum) som är ett begrepp inom svensk stadsplanering, med vilket menades samlad bebyggelse där folk inom korta avstånd skulle kunna bo, arbeta och ha tillgång till butiker, samhällsservice med mera. Farsta Centrum och tunnelbanan invigdes 1960.

Farsta Centrum

Farsta centrum invigdes 1960 och genom åren har det renoverats och anpassats till dagen behov. Här finns allt du kan önska; 150 butiker med mode, teknik, systembolag och mycket mer som restauranger och caféer. Här finns även gott om p-platser för besökare samt goda kommunikationer med tunnelbana och bussar som passerar stora delar av söderort.

Sport och fritid

Närheten till naturen är påtaglig med många grönområden och vackra promenadstråk. Flera fina badplatser finns vid sjöarna Drevviken och Magelungen. För den idrottsintresserade finns Farstahallen med simbassäng, gruppträningssal och gym, tennisklubb, skridsko- och fotbollsanläggning samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår, utegym, badstrand och ridhus. Vintertid plogas sjöarna Drevviken och Magelungen för skridskoåkning och skidspår prepareras längs motionsslingorna i Ågesta. Ågesta golfklubb har en 18-hålsbana av god klass samt en 9-hålsbana som är öppen för pay & play vilket gör att alla kan spela efter egen förmåga. Här finns även restaurang och driving range.

Kommunikationer

Tunnelbanans gröna linje går genom Farsta och tar dig till T-centralen på ca 20 min. Från Farsta Strand går pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på ca 15 min. I anslutning till Farsta går även flera busslinjer som bland annat tar dig till Haninge, Huddinge, Högdalen, Skarpnäck och till Älvsjö via Högdalen.

Skolor och förskolor

I området finns flera förskolor och skolor, exempelvis Friskolan Hästens (årskurs F-5), Farstaängsskolan (årskurs F-5), Magelungsskolan (Årskurs F-6), Farsta Strandskolan (Årskurs F-5) samt Skönstaholmsskolan (årskurs F-1). I Farsta Gymnasiums gamla lokaler huserar efter ombyggnad nu Farsta grundskola med Adolf Fredriks musikklasser, (årskurs 4-9 samt Farstaelever åk F-9, Primaskolan Farsta (Pysslingen), åk 6-9. För mer information om respektive skola, besök www.stockholm.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.