Hallsbergsgatan 22

Hallsbergsgatan 22

Slutpris

2 595 000 kr


Hagsätra— Bandhagen— Stockholm

Hallsbergsgatan 22


Slutpris
2 595 000 kr

Hagsätra— Bandhagen— Stockholm

Fyra med ljusa ytor och rofyllt läge i Hagsätra: Perfekt modern komfort och naturskön omgivning!

Välkommen till denna välplanerade och ljusa fyra med stora fönsterpartier som badar rummen i naturligt ljus. Här möts du av ett stort vardagsrum med ljusa ytskikt och en delvis öppen planlösning mot det ljusgråa köket, vilket skapar en luftig och harmonisk atmosfär. Med generösa sociala ytor är detta en idealisk plats för umgänge och avkoppling. De rymliga sovrummen erbjuder gott om plats för avskildhet och komfort. Denna lägenhet har också gott om förvaringsmöjligheter, vilket ger en enkel och organiserad livsstil. Beläget på en lugn återvändsgata omgivet av grönska, erbjuder detta hem en fridfull tillflyktsort från stadens brus.

Att bo i Hagsätra erbjuder en balans mellan stadens puls och naturskön omgivning. Med grönområden och parker i närheten ger det en avkopplande atmosfär samtidigt som det finns utmärkta kommunikationer och närhet till service.

Välkommen på visning!


Boarea
78 kvm
Avgift
6 044 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-05-20

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Hallsbergsgatan såldes av oss 2024-05-20. Se alla våra försäljningar i Bandhagen samt även på Hallsbergsgatan.

Boka värdering

Rikard Billborn

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.