Fagervik / Gräddö / Norrtälje

Gräddö - sjönära med havsutsikt

Slutpris
700 000 kr
Referensnummer
149 489
Tomtarea
2 843 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2014-03-27
Bostaden är såld!

Denna tomt på Fagervik såldes av oss 2014-03-27. Se alla våra försäljningar i Gräddö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fagervik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med utsikt mot havet och Lidöfjärden ligger denna tomt i bra läge. Fastigheten har utomplanbestämmelser, vilket innebär att du kan utforma ditt drömboende i samråd med byggnadsnämnden. Kommunalt vatten och avlopp finns i tomtgräns. Likaså väg och el i tomtgräns.

Fastigheten ligger i Fagervik, ett attraktivt, idylliskt område i Gräddö by med närhet till Ica ca 600 m med post, system och Gräddö Marina med båthamn. Till buss 500 m och med bil tar det endast 50 min in till Stockholm och 15 min till Norrtälje. Vacker skärgård och närhet till sjökrog på Lidö.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.